limbos

sluttampen av 2012

Kategori: Allmänt

När jag går in och kollar min blogg så känns det som det var igår jag skrev, sjävla känslan. Men när jag börjar tänka på var det är som hänt i mitt liv så är det sjukt mycket jag upplevt.. Jag har haft kul i sthlm, blivit sjuk (en lite längre tid) för typ första gången i mitt liv, det har varit julafton och skåne, varit i småland hos mormor och morfar, jag har sökt in till San Diego State igen, träffat alla mina favoriter i yystaa, varit på min första skidsemester, lärt mig åka skidor, varit i norge för första gången i mitt liv, firat nyår 2013.
 
Det passade bra in att ha pausen (konstigt nog) men jag saknar verkligen att inte kunna gå in här själv och läsa och blicka tillbaka på allt det jag räknat upp precis.. 
 
 
Dags att uppdatera er lite om vad som hänt hehe!
Lill korven har växt så mycket och blivit en härm-apa! Allt man gör härmar han, Maggan sa "det är nu vi formar honom" hehee!! Känns som han är i rätt händer eller? ;)
 
 
- "Ska du dricka öl ska jag osse haaaau" sa korven till mig i Norge.. hehe
 
 Precis innan jag blev sjuk hade jag typ bästa kvällen i mitt liv. Swedish House Maffia var i sthlm och jag hade inte planerat att gå på det eventet men Filip och Maggan överraskade mig med biljetter på lördagkvällen. Kvällen blev magisk! 
 
 
 
 
Veckan efter fick jag brutal huvudvärk och började min bantning (skämt å sido) jag började spy ca 9 ggr/dygn. Jag trodde jag hade drabbats av vinterkräksjukan eftersom den gick runt precis då så avvaktae och fortsatte spy, kunde inte ens hålla ner vatten. Jag låg och drömde om att bara få dricka, låg i sängen och doppade fingertopparna i glaset bara för att få suga på dom och få i mig vätska utan att få upp det igen. När det var dag 4 och huvudvärken var lika jävlig och jag fortfarande kräktes sa Magdalena till mig att nu måste du åka till sjukan. Ryggmärgstest och det visade sig att jag hade en virusbaserad hjärnhinneinflamation. kul. Ingen ansträgning av hjärnan på typ en månad (dvs ingen mobil, TV, dator osvosv) Vad gör man då liksom? Man får bara ta det lugnt, inte ha mycket intryck osv. Som tur var jag så avtrubbad den första tiden så jag bara sov mig igenom dagarna. Det svåra var bara när man börjar må bra och ÄNDÅ måste ta det lugnt men fick såklart en käftsmäll när jag gick för fort fram. Vet inte ens om det är helt borta än haha komisk va! Ska på återkoll snart så får vi väl se :) 
 
 
 
Sen kom julen, gud vilken mysig familj vi har! Jag älskar min familj och min släkt
 
 
Pepparkaksgubbe
 
 
farfar <3
 
 
julklappsinslagning
 
 
favoriter  (fjortis bild) men kärlek!!!
 
 
 
julafton
 
 
 
 
snällt barn
 
 
 
fääääst hos familjen (viktig tradition)
 
 
Alvestad och bästa mormor och morfar
 
 
så då blev man fet igen. Tack mormor för att du göder mig med din gudomliga mat! Var ifs skrattretande att ens tänka tanken att jag skulle klara att hålla formen efter min effektiva "bantning" ;) 
 
 
aaaaah, mmmmmmmmmmhhmmmm ( ALLT ÄR HEMBAKAT BTW)
 
 
liten linn, min ett-års-dag!
 
 
Sen bar det av till Norge
 
 
Men det tar vi nästa gång, 2013
 
 
 
 
Jag kan bara säga att 2012 avslutades så bra som det bara kunde bli! Inte bara just nyårsafton utan de sista veckorna var fantastiska, fast att jag var lite trött och efterbliven och hade lite svårt att visa det.
HELA 2012 har varit fantastiskt. Bara kolla igenom denna bloggen. Jag älskar 2012, mitt första år som solo (på väldigt länge) och upptäckare hehe