limbos

tisdag ärlikamed ledig!

Kategori: Allmänt

Helt underbart att vara ledig!
Total body challenge var sååå jobbigt, jag och amelie var helt döda efter passet! Men skönt när man tar ut sig ;) När vi kom hem så fick vi käka lite frulle sen var jag så trött att jag bara duschade snabbt sen slängde jag mig i sängen och somnade haha! Hade inte sovit så mkt från sönd-måndag så var helt död..
Amelie kom och väckte mig så lagade vi lunch vid halv3-3.. Vi kände för att prova ngt nytt så det blev... MAKARONER MED KÖTTBULLAR, SURPRISE!!!
Sen ville amelie köra och shoppa så vi tog fina audin till Fashion Valley! Amlan fick lite shoppat och jag hittade ett par byxor för 19 dollar,
vad tycker ni? Dom är inte lika knalliga i färgen som på bilden men ja, fick väldigt mkt beröm i omklädningsrummen haha! Plus att jag ser bara rosa, gröna, blå och gula byxor överallt! Nu ska jag våga lite för engångsskull..
NÄMEN?? Fläskfilé och sallad? Vad har nu hänt?
Jodå minsann, vi är nyttiga :) plus att det blev super gott! Sen fick man därimot möta den så kallade "döden"
Fyfan, ursäkta men ja. Något jag vet är att ekonomi ska jag inte plugga i framtiden iallafall! Vi klickar inte, som amelie säger att jag måste ha ngn som förklara för mig för att förstå, när jag läser förstår jag bara hälften liksom.. Fan! (igen förlåt).. Men bara att bita i det sura äpplet!
GOD NATT PÅ ER, släng puss!!!

mys kväll!

Kategori: Allmänt

Vilket bra humör jag är på ikväll!
Jag och Amlan trände på ordentligt på gymet, var inte det tuffaste passet idag tyvärr.. och Zumban var inställd :( Men kanske bra med en "mjuk start" för mig.. Kände verkligen hur bra jag mår av att träna både i kroppen och i knoppen ;) Sen hade vi inget att äta här hemma nästan så vi åkte och käkade lite mat.
Kolla, Amelie ser nästan blond ut på denna bilden?
Vi var på riktigt "tjej-snack-humör" ikväll så satt kvar hur länge som helst! Riktigt mysigt att bara sitta och prata med varandra och berätta roliga saker som vi faktiskt inte vet om varandra :)
När vi fått i oss lite käk och snackat klart så skulle vi handla "riktig" mat, hade hört av viss att food 4 less skulle vara billigt och bra så vi åkte dit..
Tänk er massa frukt och grönsaker, köttfärs och fläskfilé och sedan massa annat vanligt (pålägg, pasta, smör osv). Gissa hur mkt allt detta kostade?? 548!!! kr! SJUKT BILLIGT! Här har vi frukost, lunch och middag för hela veckan för 2 pers.. Riktigt bra! När man handlar på Ralfs eller Vans så kostar det mist det dubbla typ?? Vi blev iaf jätte glada!
Sen träffade vi på Prevulige (eller hur hans namn stavas) och han tvingade oss att laga mat till honom och patrick i veckan eftersom vi skrytit så om våran köttfärs ;) Upp till bevis!
Och en riktigt sjuk sak jag måste berätta hehe.. När vi går runt där och handlar och kollar runt så är där två kineser och en annan kille som verkar lite märkliga.. Tillslut så börjar dom prata m Amlan när jag går bort och sen var det helt omöjligt att bli av med dom haha! Dom ville ta foton, bjuda på middagar och fixa nr och fixa facebook.. LITE intensiva haha... Där går vi lite halv snuskiga efter träningen, utan smink och fjantar oss.. Höll på att dö! Men så kul att man träffar sånna knäppisar med hehe, jag och amlan står ju och garvar medans vi pratar! SÅ LÄNGE VI HAR ROLIGT!!!
Ännu en rolig sak är att GOSSIP GIRL har kommit ut så nu ska jag se på det! :D Hoppas bara inte Blair och dan fortsätter.. Imorgon är det Total Body Challenge for sure!
OVER AND OUT!

instängd som i en bur!

Kategori: Allmänt

som bosse saxell brukar sjunga haha!
Igår alltså söndag var jag instängd HELA dagen, helt sick! Satte inte min fot utanför lägenheten?? Hahah, vi skrev tal, outline och powerpoint.. KUL! Så här såg min dag ut i bilder:
mm knappt deprimerande..
Ajja vi höll iallafall talet idag, det gick nog helt okey tror jag.. Vi får väl se vad han säger :) Sjukt kallt idag PLUS att det regnar.. brrrrr.. Så här bra mådde jag imorse haha! Sjukt nervös!
50 minuter senare..
Gjorde iallafall klart en Abstract idag som vi skulle lämna in på lektionen men så när vi kom dit var den inställd, WIHOW! Haha så då kom vi på att vi hinner TRÄNA bannemig! Har ju inte tränat på 1,5 vecka.. ooooops! Ajja köra stenhård Total Body Challenge nu och sen KANSKE Zumba baby!
PUSSSSSSSSS

söndag??

Kategori: Allmänt

Det kändes verkligen som söndag idag? haha! Amlan och Emelie höll med mig. Antagligen för vi redan har hunnit göra så mkt denna helgen typ!
Soooova uuuut - HIMELSKT SKÖNT! Som jag njöt i morse, kl 11 gick jag upp :D Resten av dagen har jag och amelie spederat framför datorn, i boken och i artiklar.. Vi ska ha tal på måndag så vi jobbar för fulla muggar!
Klockan 6 på kvällen avslutade vi pluggandet och drog och träffa Emelie i downtown (min kärlek dvs), i love u downtown!
HOT CHICK!
Sen gick vi till min och Amelies andra kärlek..
HERREGUD!!! vad jag ser sliten ut.. haha, vilken tur att vi bara tog det lugnt ikväll, hade gått sönder annars..
VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DEN?!
DEN ÄR SLUT!!! hehehehe
BIG CITY LIFE!
Haha sa till killen att han va i vägen, ville fota bilen ;)
Dags att nanna, är helt slut?! Imorgon är det massa plugg igen, wihow!
PUSssSAaRRRR *fniZz*

vin&ost och massa ångest..

Kategori: Allmänt

ja jag är lite tjurig ikväll, och irriterad på mig själv.. Eftersom Lukas ringde och sabbade min PN (tack lukas :)) så har jag inte hunnit sova ngt idag så är för det första sjukt trött.. Jag gick in och kollade resultat på mitt ekonomi prov och det gick helt åt pipsvängen.. ÅNGEST! Usch vad arg jag är på mig själv, måste verkligen gå igenom och förstå, plugga ännu mer. Blir så himla stressad när man tror att det gått helt ok så gick det knappt ok liksom.. Amelie måste jag HYLLA och ge diplom därimot!!! Hon fick ALLA rätt :D Så himla bra jobbat!!! Vilket såklart gör mig ännu mer stressad aaah.. Sen skulle vi iaf köra till PB och träffa Emelie och alla brudar, tror ni inte en NY lampa börjar lysa i bilen.. Gul visserligen men om motorn.. ÅNGEST! Jag kräks, det gör mig så himla stressad att känna att där är ngt nytt hela tiden och att så himla mycket pengar går för reperationer och mög, FAN rent ut sagt!!!
Iallafall när vi kom till lägenheten var där ca 8st, alla var jättetrevliga och så, sen kommer det typ 20 pers till (kanske var 25 där, vet inte riktigt men väldigt många iaf). Och vi sätter igång och minglar och snackar och käkar, lagom kväll faktiskt :)
Hade på mig min tunika från HM och skor från zara, rätt enkelt men ändå lite uppklätt.. Vissa hade ju klänning och andra sneakers och ngn tröja typ..
ALLA var svenska.. Bara svenska tjejer hela högen haha och alla äldre än oss! Vi hade ju bara Emelie som vi prec lärt känna och sen träffat en tjej innan av de andra 1000 tjejerna som var där så kändes lite knasigt hehe.. Blir att man får berätta samma sak ca 10 ggr och fråga samma sak 10 ggr för att ha ngt att snacka om? Vem bryr sig egentligen om vad jag pluggar liksom? haha. Blir lite jobbiga situationer som vissa kände man ju bara att dom inte uppskattade att man var där, herregud. Har glömt hur otrevliga svenska tjejer också kan vara och hur man kan stirra och beté sig.. Men det var ifs 2 av 25 som var så, bitches!! usch, nu kommer min sista ÅNGEST hehe, ställde mig på hennes våg.. Har gått upp ett kilo sen SB tror jag, ifs pendlade jag med 1-2 kilo där hemma med men vafan, dags att börja ta tag i mig och sluta slaska snusk mat innan det blir jobbigt hehe!
Vill också skriva det att fan vad man känner sig lyckligt lottad med så fina vänner man har där hemma! Det är så skönt att verkligen ha er, det finns inga bättre än er!
Helt slut tjej! Nej sängen SKRIKER efter mig helt seriöst! Imorgon ska jag sova ut, fixa vårt tal, kanske skriva abstract och sen bara ta det lugnt på kvällen, skööööönt!
NIGHTY <3

life's a bitch sometimes

Kategori: Allmänt

som idag.. verkligen!
Igår kom Emelie hit på lite taco kväll, sen skulle vi mysa lite m film och sånt! Men så ringde killarna och undrade om vi inte ville komma över och spela lite drink spel och dricka lite osv, inte fest utan bara chill dricka.. Bara några drinkar tänkte vi, bara chill.. men så blev det såklart inte!!! Ajja kul hade vi iaf, inte lika kul idag dock...
SVIN GOTT!
haha söt bild..
Så vi tog Emelies bubbla till sterling lägenheterna men hon ville tyvärr inte med in, hon kände sig lite krasslig..
SNYGG B-RUD!
Sen blev det lite suddigt hehe...
Nu ska jag försöka ta en PN och sen måste jag in i dushen och göra mig ordning! Ikväll ska vi till PB och träffa massa tjejer och äta ost och dricka vin, haha känns vuxet! Är rätt sliten dock.. Tror jag sov 3 h inatt hmm.... Tur vi har långa helger så man hinner sova ut ordentligt med!
Måste visa detta haha! Kollade min mobil, jag tror jag hade lite tråkigt medans amelie var på toa... NORMAL TJEJ! Man ser hur der går mer och mer utför step by step haha
okej klassisk pose-bild
naae där lyckdes jag inte riktigt haha
Okej kör på den klassiska pussmun bilden istället då
hmm
Börjar bli lite aggresiv mot kameran..
WTF?!
HAHA
AAAH WWWWTTTTFFFFFF haha spårar!
Nej PUSSSSS! ska försöka fota mkt ikv med va, (fast är faktiskt amlan som är duktig på att fota och be folk fota ;)) TACK BABE! PUSSSSSS

sun is shining

Kategori: Allmänt

och jag njuuuter
Kan dock inte bestämma mig för om jag gillade den i insatgram ist?? Vad tkr ni?
(instagram)
Jag invigde min nya bikini idag iaf, det har varit super varmt och skönt! Jag och amlan har stekt ;) Vi började ju nästan tappa färg efter att inte solat på nästan 2 veckor... aaah!
Amlan i hennes nya vita bikini, mjaaaau!
Vår lektion var ganska chill, han gick igenom provet lite och sen dom två kapitlena vi redan haft läxa på.. Nu ska jag betala räkningar :'( haha! Sen hoppa in i duschen, är rätt snuskig i håret och oljig på kroppen efter poolen hehe...
Hade på mig mina söta shorts idag btw!
Haha såg nyss, gör jag en clara på denna bilden m näsborrarna? hahaha, ser ut som jag spänner ut dom lite??
GTG (GOT TO GO), PUSSSSSSS

oooops

Kategori: Allmänt

Hade helt glömt att vi hade
TICKETS TO THE GAME MAN! Haha, bara på med våra SDSU tröjor sen mötte vi upp Chase och Ryan innan matchen!
Gud vad stort där var! Vår skolas egna arena, FETT!
GO AZTECS (vi är dom vita på planen)
Cheerleaders baby! (LITE viga dom var ist.. kunde ju nästan slå knut på sig själva)
Såhär gjorde man när vi hade staffkast??
Små barn som spelade i pausen. Där var en brud som var svingrym haha!
Försökte ladda upp en film men gick inte...
Efter en väldigt seg början där vi låg under hela tiden nästan så hittade vi GLÖDEN! Jadå, ELD VAR DET! haha, nej men mådde dåligt första "halv leken" också, riktigt snurrig och varm i planeten haha men sen blev jag så taggad på matchen så sket i hur jag mådde! Var riktigt roligt i slutet ju :)
Jag och Amelie kunde inte låta bli att köpa lite cupcakes när vi skulle hem..
Synd att dom smakade skit bara haha! Dom gav mig bara ont i magen och illamående, borde jag ifs fattat innan..
Nej dags att dejta kudden ett tag, sen ska jag bara ha en lektion imorogn och sen är det banne mig HELG, hur kan tiden gå så fort???
NATTI! Massa hjärtan <3

hola

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte kunnat göra ngt på hela söndagen och måndagen blev det en del plugg igår, men det gick fint! Mitt huvud hade lite svårt att hänga med bara hehe.. Och då menar jag mer än vanligt ;) Har haft en lektion och nu ska jag på min andra! Sen ska vi träffa våran grupp i HR (human resources) och skriva lite..
Förresten det är svinvarmt idag!!! Hade jeans och denna tröjan i morse men gud, fick byta till shorts och denna istället!
Riktigt skönt! Hoppas det är fint imorgon så man kan lägga sig vid POOLEN hehe, jag har saknat den!
Kolla, jag målade mina naglar igår med, sött va? Lite sådär pastell ljusrosa.
Svårt att få det fint på bild dock....
Usch imorgon måste jag vara frisk så jag kan träna igen! Time for class! Pusss så längeeee

uuuuh

Kategori: Allmänt

Just nu har jag sjuk hemlängtan! Vill bara vara i min säng med min lilla knorr Doris, vill att mamma ska komma hem med chokladbeskvier (om det nu stavas så)..
Igår var nog sämsta dagen på länge. Hade feber plus förkyld, fick köra till verkstaden och sitta där och frysa i ca 2h.. För att han skulle byta oljefilter? ajja.. Har nog sovit typ 13h inatt, vaknar lite i omgångar men somnade om hela tiden så det var ju skönt. Har nog ingen feber idag, väldigt lite isf! Så känner mig lite bättre :) Måste göra mina ekonomi läxor, åka och handla mat och sånna "roliga" saker..
Inte så roligt inlägg haha, förlåt men så är det ibland..
LOUISE, vafan, har du sett? Inte blair och dan? nu blir jag fan besviken!
Usch och fy! Jag vill att det ska va Chuck!
nej får väl ta tag i mig och städa bort allt snor papper och alla vatten flaskor!
Saknar er så mycket just nu :( PUSSS <3

hey buddies

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut.. Herregud!
igår stack vi ju ner till downtown, käkade sushi och kollade en bio! Det var väldigt mysigt :) Vi alla behövde nog det, Lukas gick på högvarv dock men det är ju ifs ganska underhållande.. Trodde helt seriöst att jag skulle somna på bion men jag klarade det. Filmen var sådär faktiskt.. Kommer inte ens ihåg vad den heter, killarna fick över mänskliga krafter och den ena killen spårade ur totalt?! Nej jag gillar fort.f bölar filmer med massa kärlek och familj inblandat haha, HOW TO LOSE A GUY IN 10 DAYS eller hur lollo å lina!!! SUSHIN VAR SVINGOD IAF
Vi började våran söndag såhär iaf:
Jaaa jag och amlan delade :) btw den var fylld m nutella och banan ;)
Sen gick vi bara och njöt på stranden, vi var i PB förresten, glömde nog säga det hehe..
Håller ni inte med? Lukas är sjukt fotogenisk.. Tog lite bilder idag.. ska skicka in till en argentur nu i veckan!
Helt sjukt, fast det inte var så varmt idag så gick man ändå och njöt. Det är så fint där.. Ajja, ska sova nu. Har fan lyckats bli förkyld med..... PUSS PÅ ER!

!rise and shine!

Kategori: Allmänt

Den sjukaste kvällen på länge om man säger så.. Charlie kom hem 2-3 tiden, Amelie vid 6 på morgonen och jag klockan 7 hahaha! Ja resten tar vi face to face ;)
Knappt påverkad.. haha
Det var en massa lekar och massa drinkar! Sjukt kul hade vi iallafall :)
Idag har vi käkat snusk på BUDDIES
drog till parken och dog en stund.. Nu har Lukas kommit och jag ska hoppa in i duschen, sen ska vi ner i downtown, kanske käka sushi och kolla bio el ngt!
PS. Kristina!! Ditt paket har kommit :D Tack så HIMLA mycket för osten!!! Så himla snällt :D DS.
PUSSSSSS SAKNAR ER!

tennis

Kategori: Allmänt

Vi var ju och kollade på Lukas igår! Dom förlorade tyvärr men det var trevligt :)
Lukas har fan ta mig KLIPPT sig?!!! Sjukt söt haha
Söt tjaj!
Sen åkte vi hem och gjorde oss ordning!
PuZzz

party rock

Kategori: Allmänt

times! dags att dra på fäääst på tha sterling place!
PEWS

MIDTERM 1

Kategori: Allmänt

OMG hade mitt första prov idag...
Det var KOAZ i mitt huvud.. Men tror det gick bra haha!
Sen blev det ett svettigt spinning pass efter :)
Denna instruktören var tusen ggr bättre än den första jag hade. Mördar pass var det, höll på att ramla av cyklen!!!
Ikväll har vi varit i Downtown och käkat, myst och gått i affärer bara :) Första rätten ute sen i fredags, det ni :)
Alltså förlåt min sjuka humor, ni får ursäkta men helt seriöst!! Vad ser detta ut som??!! Muhahaha
Gick in i CLASSIC CARS idag också, jättesöta porschar var där, annars inget spec :)
Nu ska jag sova, imorgon ska vi kanske kolla Lukas när han spelar tennis, beroende på vädret :)
PUSSISAR

Tjosan

Kategori: Allmänt

i trosan! höhö

Hade ni en fin och mysig alla hjärtans dag? Det hade jag iallafall! OCH JAG ÖNSKAR ALLA MINA FINA EN UNDERBAR ALLA HJÄRTANSDAG <3 plus tusen pussar!
Haha ja jag tränade först ett pass på morgonen (total body challenge) emlie var också där och svettades som en gris! haha sen blev det PLUGG, IKEA (lunch plus lite behövlig handling)
Nytt påslakan så jag kan tvätta det andra, helt okej va?
Sen körde jag faktiskt ett ZUMBA pass på kvällen. Amelie ville inte hänga på men jag gick dit själv :) Detta var det sjukaste jag varit med om!!! En gubbe på 55-60 + kom in och jag trodde att dom skämta, jag menar zumba, då ska man vicka på höfterna och sånt hehe.. Men jävlar vad vi körde! Jag log/skrattade exakt hela tiden! Den var så sjukt kul, mina enderfiner SPRUDLADE!!! haha. Nej men han hade rolig musik och liksom dans till musiken, var det modern pop musik så körde han lite modernare dans, var det arabisk musik så körde vi lite arab insperared dans haha, och alla tjejer bara skakade loss! Var fan i chock haha! Plus hade en svinbra latina framför mig som jag kollade på ;)
Och sen gjorde vi en romantisk middag för två :')
Kyckling, scrambeld egg och grönsaker!
Våran Valentines mys blev FROZEN YOUGHURT!
Fan things to do, places to go, i got to ruuuuuuuun! PUSSSSSSSSS

skön måndag

Kategori: Allmänt

Förutom vädret, det har varit moln och regn hela dagen.. Regnar till och med nu.. snyft!
Vi har myst ikväll med frukt och film, The Descendants.
Imorse hade vi lektion och fick reda på våra betyg på talen. Vet inte om amlan vill att jag ska hänga ut hennes resultat (isf får ni det i nästa inlägg för hon sover), jag fick iaf B- på mitt första tal vilket var bra med tanke på att jag inte hann med min slutsats.. hehe!
Sen stack vi till gymet, jag körde ett SPINNING pass, första här i USA! och det var sådär... Instruktörerna är inte som på hangaren.. Fan! Jag saknar Jörgen som vrålar och sjunger och skojar genom sina pass och Tina lika så! Den här tjejen var som en robot, HELT SERIÖST! Hon hade världens pipigaste röst och var som ja, jag vet inte hur jag ska förklara.. Ska försöka göra en video där jag imiterar henne hehe.. Mamma, pappa och olleglans, ni brukar ju tycka det är kul iaf :) Men svettig blev jag!
Lunchen bestod av stekt potatis och lök med korv och köttbullar.. Och kvällsmat blev Köttfärs som vi åt och gjorde igår.. Har nog vars två portioner kvar där haha! Men den var svingod så gör inget!
Kvälls klasserna var sjukt chill som vanligt. Våra norska vänner berättade om vegas.. KUL! nu ska jag och amlan ta tag i att fixa oss ett id el ngt så vi också kan socialisera oss.. Hittade som tur ngra nya roliga appar, haha den ritar bilderna, koowlt
Ajja ska krypa ner nu! Imorgon är det Total Body Challenge ;) NattPUSSSS, önskar jag kunde skicka en kram och en puss på posten till er!

vampire diaries

Kategori: Allmänt

jag är beroende av denna serien. vampire diaries in my heart!!!

CUPCAKES ORGI!!!

Kategori: Allmänt

6th ave i Down Town är AWESOME!!!
Dom här fyra köpte jag! Det är carrot, redvelvet, chocolate och redvelvet/vanilla... mums vad gott
Åt en fjärdedel av alla och sedan in i kylen.. Blev min lunch idag hehe!
Sjukt nöjd! Lyckades även flörta till mig gratis parkering (det kostade egentligen 10 dollar) hehe, good job!
NU ska det lagas spagetti och köttfärs för en hel armé ;)

weekend

Kategori: Allmänt

has been very calm.. Almost too calm! Har precis listat ut att 3 utan våra "umgängen" har varit i vegas och ett annat ngn annan stans.. Alla bara far överallt, och är 21 medans vi 19 år ligger hemma haha! Nej men vi har umgåts mycket med Emelie, denna gången på Fashion Valley
Mamma... Pappa... PLEASE :)
Nej men tog inga bilder faktiskt, men lägger upp vad jag shoppat iaf. Den första från Mexio (jag kallar det så) och den andra från fashion valley!
Men jag ska sluta nu! Jag måste sluta! Fast mina föräldrar säger att det är bättre jag lägger pengar på sånt än på massa sprit ;) Sen har mina skor anlänt, eftersom mina hilfiger inte mår så bra längre hehe..
TADA!
JUSTE, vi har lagat våran FÖRSTA rätt med Potatis, wihow! Det blev faktiskt riktigt gott också :)
Kolla pappi! Denna står bredvid våran bil, svincool!
Riktig college bil hehe ;) Nej nu ska jag ta tag i mig och GYMMA,
PUSS

mysig dag!

Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit riktigt lagom och mysig! Ni vet ju vad vi gjort i förmiddags (gym&pool) sen när vi satt åt käka lunch (pasta och köttbullar) så kom amlan på att hon ville shoppa haha :) Så vi åkte till Las Americas Outlet! Skitnice!
LAST USA EXIT! OMG haha! Fick lite ont i magen där.. Vi såg mexikanska flaggan bara några km bort hehe.. 1,5 miles från mexico var vi :) Riktigt bra shopping, och fint var där också!
Det påminnde lite om Carlsbad fast bätte butiker :)
Efter det mötte vi upp Emelie i Mission Valley och kollade bio, THE VOW - sviiiiiinbra!!!! Den måste ni se, satt och lipa genom hela filmen hehe. Plus fick en crush på killen.....
Gissa vad vi åt till kvällsmat?..
SUSHI BABY!
Ja, så har våran dag sett ut! Vi skulle egentligen på fest m Daniel men polisen kom dit visst hehe plus att vi ville hellre bara chilla m Emelie. Har kommit in i att inte festa så mkt och är inte så sugen på det faktiskt?? Emelie känner likadant och verkar vara en mysig tjej. Vi har redan planerat roadtripps hehe :) Usch, ska nog kolla Vampire Diaries igen, var så bra!!! Om min granne bara kunde SLUTA sjunga?! Det låter fan falskt dessutom, inte sövande direkt..
NattiPUSS på er!

california love

Kategori: Allmänt

Idag och igår har vi spederat på gymet, vid poolen och även en del plugg igår plus mat handling (klockan 12 på natten) haha! Sen fick jag se vampire diaries som var helt underbart braaaa! Är kär i den serien. Nu ska vi åka till ett köp center och sen ska vi nog träffa Emelie och kanske Garcia! Slänger upp bilder!
POOLHÄNG
KEBAB LUNCH
Amlan
Linn_toomuchlovehandels
Shortsen
Haha amlan fick stå i kö!
Lite folk.. eller
Svettlana
såååå kul att göra massa läxor.. SMILE BITCH SMILE!
och sist men INTE MINST!!! Jag har blivit geting stucken idag :'( Vid poolen.. AJ! Fast var faktiskt inte så farligt hehe, svullnaden har redan lagt sig och gör knappt ont längre :)
Nu ska vi fara!!! PUSS PÅ ER SÅLÄNGE!!

tisdag och onsdag

Kategori: Allmänt

har gått väldigt fort!
I tisdags körde vi Total body challege på morgonen,
Ignorera mitt aniskte tack :)
Sen körde jad till Gunnel och Diter och åt lunch. Hade lite saker att lämna tillbaka som vi lånat! Sen fick man köra hem och sätta igång med ekonomi läxan där jag fick 90% på första försöket!  Kollade sen på film och åt frukt på kvällen :)
Så det var en ganska tråkig dag.. Idag har vi hittat på lite mer! Amelie fixade sitt tal Galant!! Så himla bra :D
Sjukt snygg och glad tjej ;)
Sen kom Jacob Hersvall och Fredrik Christiansson ner och kollade in skolan med 3 brudar. Dom bor i LA och pluggar i Santa Monica, men tyckte att San Diego var väldigt mkt finare ;)
Vi gick på vår sista klass och sen tog jag en PN, körde till Down Town vid 6 tiden och skulle möta upp nissarna för att käka en middag :)
JAG ÄLSKAR DOWN TOWN!
Det blev en saftig stek på
MUMMA! Det var verkligen super gott!
Sjukt glada!
Sen gick vi lite i mallen som ligger precis i Down Town, där är lite rörigt men väldigt mysigt. Blir så glad när jag kommer ihåg det från när jag varit där innan med mamma och pappa, börjar kunna placera saker ;) Jag och amelie bestämde oss för att vi måste åka dit igen (hade bara 30 min på oss innan de stängde)..
Jag och amlan kom också överrens om att vi lätt hade kunnat gå runt i down town och bara myst en hel kväll, där är så mysigt!
Kolla pappa, har vi inte varit här inne och kollat? Det låg på 5th ave? Var stängt så kunde inte gå in..
Nu ska jag sova, en lektion fån halv 10 till kvart i 11 imorgon och sen är det HELG, LOVE IT!!!! Nighty <3

I came to win

Kategori: Allmänt

Me, me, me against them
Me against enemies, me against friends
Somehow they both seem to become one
A sea full of sharks and they all smell blood
They start coming and I start rising
Must be surprising, I'm just summising
I win, thrive, soar, higher, higher, higher
More fire
to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise - To fly
Me, me, me against them
Me against enemies, me against friends
Somehow they both seem to become one
A sea full of sharks and they all smell blood
They start coming and I start rising
Must be surprising, I'm just summising
I win, thrive, soar, higher, higher, higher
More fire

Detta var min pep låt imorse! Världens bästa eller hur olleglas? Och jaaaa talet gick bra! :D Jag har ju ingen aning om vad jag får för betyg men det kändes faktiskt inte så tokigt, hann inte med mitt avslut men skitsamma. Jag kände mig mycket mer förberedd än många av amerikanerna, dom var jättenervösa och tappade bort sig super mkt! EN LÄTTNAD för mig och amlan kan jag säga!!!
Så glad!


Vi har bara hunnit träna, käka lunch och lite sånt. Ska sätta mig och läsa igenom lite till våra kvällsklasser nu! Sen ska jag träffa min grupp en timme innan lektionerna..
PUSSS PÅ ER!

I LOVE YOU GUYES

Kategori: Allmänt

Haha jag har ingen aning om vem dom är, smygfotade dom i pb.. Tycker iaf att dom var väldigt roliga och härliga som visade upp sina fina rumpor i usa brallor ;)
Ligger här och mår illa ( SKYLLD DIG SJÄLV)! Har bara ätit snusk idag hehe. Men ja, har ju inte ahft ngn snusk dag än så det var på tiden!
Till frukost:
TADA
Till lunch:
TADAA
Till kvällsmat:
TADAAA
Haha sjukt näringsrikt!
kolla vilket väder vi haf idag, så fint och mysigt!
Klockan slog 3.30 och det var dags för SUPER BOWL!!! Yeey sjukt kul (eller). Massa folk iallafall, alla hängde och grillade och chillade :)
Sista kvarten
Sen var det fest men jag och amlan gick hem eftersom vi är pluggisar! Har mitt första tal imorgon... Är sjukt nervös! Ajja det fixar sig väl. hoppas dom inte skrattar åt mig bara hehe..
Kolla vad dom har på 7eleven btw
FETT VA? :D
nu stämplar jag ut! ska sitta och prata m datorn, (talet) nattiiii

hehe

Kategori: Allmänt

så här känner jag nu typ..
Fast är inte så farligt bakis, är nog mest trött! Jag kommer inte lämna mina mjukisar idag iallafall!!! :) SÅ LINA HÄR SER DU BYXORNA FRÅN VS
Juste ska kanske berätta lite om festen haha! Ähm ja, vi kom dit, var typ inget folk då, alla kom efter basket matchen typ. Det var väldigt mkt öl spel som beerpong och ngt annat haha. Man fick dricka en del där om man säger så! Jag och amelie tänkte bara hur tjocka vi blir av ölen haha! Ajja träffade massa sköna människor :) MEN SHIT! Folk kan ju inte klä sig... Killarna hade på mig mjukis byxor, svettiga t-shirts och ja.. INTE SNYGGA KLÄDER PJUUE! hahah
Amlan in action!!!
Nu ska jag och amelie döda oss med DONKEN höhö.. Vår första fettisdag denna veckan :) Sen kanske det blir lite chips och sala också ;) You never know hehe! Juste våra BUDDIES vill kolla super bowl såklart (deras gud) så vi ska till ett ställe och hänga m massor av nissar och kolla på den skiten :) Soo long nu ska jag till donken!

PARTY TIME!

Kategori: Allmänt

Yey nu är det dags att festa lite! Vi ska på ngn hemma fest här nära campus..
BYEBYE!

ååångest

Kategori: Allmänt

Har varit i PB hela dagen typ (vi var på gymmet i morse bara)! ÅNGEST!! VARFÖR BOR VI INTE DÄR? Det är ffs paradise! oooooh.. Vi var där med våran nya buddie Christian, han är från tyskland :) Laddar upp en massa bilder bara
Getting ready!
On our waaaaaaaay babe!
Bara kolla så fint!
Sen tog vi en sen lunch på detta stället, har glömt vad det hette. Super fint iallafall!
Sen gick vi ut på piren och kollade rundor i små butiker!
Sen tog vi bilen och körde längs kusten mot La Jolla!
SÅ VACKERT! PUSS

läskig granne och saknad..

Kategori: Allmänt

Mår lite dåligt ikväll.. Eller har mått dåligt hela dagen nästan. En jobbig illamående känsla, till och med när jag gymmade? Ajja hoppas den har gått över till imorgon. Vi har mest njutit idag! Jag sovUT, gud vad skönt det var! Halv 11 gick jag upp ur sängen hehe.. Sen raka vägen till poolen, oj vilken jobbig dag ;) Idag var det så varmt så jag låg och flöt runt i poolen för att inte brinna upp!
Sen har vi tränat, käkat lunch och faktiskt stor städat?! Ohyes, här glänser toalett och kök som bara den!!
Sen åkte vi till Mission Valley och åt på vårat favvo sushi ställe, sweeeeeeet <3 Sen skulle vi egentligen träffat Daniel och Chis men mår så satans illa och blev så sent så vi kollade en film ist, The devils double.. INTE min typ av film.. Hjälpte inte mitt illamående direkt om man säger så! Sjuka människor!
Ajja nu ligger jag här och kollar igenom bilder.. Visst är det så att man saknar alla där hemma men THANK GOD för whatsapp, viber, mobil över huvudtaget, skype - internet - jag kan ju prata med mina finingar varje dag om jag vill :D Men en sak som jag ligger och lipar för är hur mkt jag saknar mina djur...min lilla gris... Hästen, usch ja!
MIN DORIS! Kan någon snälla sätta henne på ett plan till mig innan jag går bannanas!!!
Gigolo är HJÄARTLIGTvälkommen han med!
Fan vad jobbigt det är att leva utan mina glädjespridare..
Jag trivs väldigt bra här, inget snack om saken MEN min granne är faktiskt lite konstig.. Hon sjunger mitt i natten?? Som just nu när klockan är 01.05 hör jag hur hon sitter och sjuger för sig själv? Uptown girl sjunger hon nu haha! Ibland låter det som hon slår volter eller ngt där uppe, jag blir ju livrädd... När vi ändå är igång, jag och amelie hörde ngt sjukt duns i våran lägenhet för ca 45 minuter sen.. Ingen vågar kolla vad det var som ramlade... jag tror det var lampan men varför skulle den ramla liksom??! Usch nu mår jag ännumer illa.. Ska kolla vampire diaries och drömma mig in i den världen istället, Stefen is my man, for sure! GODNATTPUSS

whats up

Kategori: Allmänt

Ännu en underbar dag, I'm *ucking HIGH ON LIFE!
Ekonomi klassen gick fort, sen la jag mig vid poolen och läste Organizational Behavior, ganska intressant och inte så svårt faktiskt! Helt tomt när jag kom dit..
Sen kom amlan också och vi började posa för att göra er avundsjuka där hemma ;) Våra nya buddies Daniel och Chris kom också, så låg och snackade m dom ett par timmar..
Sen tog vi tag i våra liv och körde stenhård träning! Sprang 5 km igen och körde 30-45 min styrka efter, jadå! Sen var vi lite hungriga så vi lagade Carbonara för 10 pers typ haha
Som vanligt blev den perfekt eftersom vi är mäster kockar nowdays! Ska visa lite vad amlan handlade igår, det blev en mjukis dress från abercrombie och lite tröjor, en kofta och ett superfint linne :)
Förresten kolla så nyttig lunch jag gjorde idag mamma, ägg m grönsaker och kyckling filé :)
Efter maten gjorde vi ett till "prov" läxa (räknas till betyget) där i fick 100%!! AWESOME! Amelie är grym på den klassen måste jag säga :) Nu ska jag se på en film, natti!
Xxx

plugg och shopping

Kategori: Allmänt

jepp, så kan man nog beskriva våran dag.. Vi har först haft klass, sen pluggat communication sen haft en klass till och sen pluggat ekonomi. När klockan var halv 6 så sa vi att vi faktiskt förtjänade lite shopping!!
Vi åkte till UTC och jag skulle visa amelie så fint där är (för det är det) MEN tror ni inte att självaste-an bygger om!!! Så det såg inte alls så fint ut :( Ajja affärerna är bra iaf! Vi shoppade bara på VS och Abercrombie
Nu ligger jag helt utslagen i sängen i mina nya mjukisar från VS! Ska ta och somna in och sedan bli väckt av min underbara telefon... SEN ÄR DET HELG? WTF?? Kändes som det var söndag igår ju? Har bara en klass imorgon sen ska man njuta och såklart plugga, bara för skojsskull liksom.... GODNATT på er, Jag saknar er allihopa!
Xxxx

red bull, sol och ekonomi

Kategori: Allmänt

Hallåja!
Drar ett djupt andetag innan jag slänger mig in i nästa bok, YEY! Nej men är faktiskt sjukt glad, jag och amelie har fått alla rätt på våra tre läxförhör i ekonomin och det är 18 frågor plus 15 plus 35, Ändå bra? :D Har vi bara 2 kapitell till nästa tisdag jaaaaaaaaa!
Vi började med att gå upp vid 9 och drog till gymet. Där var FULLT?! på total body challenge.. skit också! Ajja jag körde intervaller på cyklen i en halvrtimme först och sen en halvtimme styrka på ben och mage. Hade ont i benen i 2h efter, skönt!!!
Och eftersom vi lever i ett underbart land där solen SKINER så drog vi till våran älskade pool! Jag måste bo i ett varmt land i framtiden, jag mår så bra av värmen och solen!
Vi var nästan helt själva när vi kom dit först. Men sen kom alla simmare, polo water sports och andra nissar!
Camel toe?! Hahaha!
Nu ska vi snart dra och storhandla!!! Så himla kul, elleeer!
Förresten glömde nästan.. Som alla vet har jag ganska så svårt för att koncentrera mig och göra det jag ska göra hehe. Men nu har mitt problem blivit ngt helt annat. JAG SOMNAR?? När jag kommer in på lektionen så efter ca 15 min börjar jag nicka och nästan somna?? Helt sjukt, jag trillar nästan ihop? Det kvittar om det är på morgonen el kvällen, om jag tränat eller ätit innan.. Får inte ihop det.. Så min enda lösning har blivit red bull? SUGARFREE OF COURSE! men det är ju inte så bra att dricka? hahah
På en skala 1-10, hur sugen blir man på att gå och lägga sig när ens sällskap är det här:
Nästan så jag kräks.. OCH DET ÄR FAN VARJE KVÄLL! usch vad mycket läxor det är, och det värsta är att det är så sjukt mycket text att mata sig igenom.. Tur det är det enda jag kan klaga på iaf! Fast ikväll ska jag faktiskt kolla gossip girl ;)
Soo long!