limbos

en veckas paus

Kategori: Allmänt

fan vad sköt det har varit att inte blogga! Förlåt men det har verkligen det. Tror att jag bara kommer göra det lite ibland, är inte översugen på att gå in här varje dag och knappa..
 
Helgen har varit grym. Jag mår fortfarande dåligt ifs, mår jag inte bra imorgon vet jag inte vad jag gör..
Jag har gått på twilight filmen m Maja, haft en sjukt spårad kväll m Dasha och det gänget, varit på mässa och blivit bjuden på söndagsmiddag. Kanon! Enda minuset är såklart bakfyllan och ångesten men det är ju bara mitt eget fel. 
 
Japp det är bruna linser! OCH mina egna fransar, shit vad långa dom är nu, galet!! 
 
 
Har typ inga bilder, vet inte varför.. Baara massa ego pics! Men såhär såg jag ut när vi stack ut i lördags iaf
 
 
Jaja vi får väl se när vi ses nästa gång, jag kanske blir sjukt rastlös och börjar skriva imorgon bara för det ;) 
 
Puss och godnatt

annorlunda

Kategori: Allmänt

yes jag har gjort något.. 
 
 
Ser ni vad det är? TIPS ansiktet ;) 
 
Vill bara säga godnatt och ge er en nattipuss! Har inte så mycket kul att dela med mig av förtom min älskade knorr och mitt likbleka tryne....
 
 
HALLLÅÅÅÅ
 
 
PUSSSS
 
 
Ni borde faktiskt se det nu, brown sugaaar ;) 
 

omg it's monday!

Kategori: Allmänt

ja justee! och ni vet vad det betyder va? Nya tag och nya chanser, alltid! Hehe
Jag tycker om måndagar (när jag inte går i skolan), skit skönt är det verkligen. 
Idag har vi börjat dagen med morgon-mys. Charlie har varit fantastisk! Han har varit så goo och glad och mysig och kärleksfull! Inte konstigt jag mår bra hehe
 
 
Asså reklamer är det bästa han vet. Eftersom många har en låt till sin reklam (och han ääälskar musik)  så blir han helt fnattig hela kroppen och drar armarna lite stelt i smått otakt upp och ner. Ja ni tänker antagligen på samma som mig ;) Och när mamma kommer på reklamen lyser han upp och blir helt ryckig, ben och armar far åt alla håll, blir nästan rädd att han ska tappa balansen...
 
 
 
Det har varit väldigt mycket vardag idag. Vi har haft våra rutiner här hemma med baby och vovve, jag har hunnit fixa lite telefon samtal sen på eftermiddagen körde vi till skolan och hämta barnen osv.
 
 
sötgump!
 
 
Haha om jag inte passat barn här i sthlm hade kanske mitt jobb varit att passa hundar! Shit vad det hade passat mig! Men egentligen, tänk när hon ska plocka upp efter alla dom här hundarna.. fyfan!!!
 
 
När alla barn fått i sig mat och 2 av 3 somnat smög jag till gymet. Jag vet inte vad det är med mig men jag springer 5,7 km lätt som en plätt? Riktigt härligt iaf! Tänkte köra lite bodypump imorgon på morgonen, hade suttit fint ;) 
 
 
Nej nu kallar sängen, fan vad skönt! Sov gott alla söta trynen, (KO)PUSSS(SLICK)
 

underbara sööööndag

Kategori: Allmänt

Är det någon som haft en bra söndag idag är det jag ;) 
 
Maggan hade ett presentkort på 60 min helkroppsmassage som hon GAV till mig, har jag världens bästa familj eller??? JAAA!!!!!
Det var så skönt och preciiis vad jag behövde hehe 
 
 
Riktigt mysigt spa och tjejen var super duktig! 
 
 
jag var som en mask utan ett enda ben i kroppen när hon var klar.. shit var verkligen helt groggy! Hon fick ut en och annan knuta och jobbade igenom musklerna ordentligt!
 
 
Ett litet dopp i poolen!
 
 
 
Ikväll är en riktig TV-kväll så nu ska jag verkliugen mysa ner mig i soffan! 
 
 
Vill också ge pappa en extra PUSS och KRAM eftersom det är fars-dag och jag har världens bästa pappa <3

egoooooo

Kategori: Allmänt

Heeej! Jag mår braaaa, vill jag bara börja med att säga (eftersom jag inte hört av mig på 3 dagar). 
 
Shit vad jag har gjort mycket dom här dagarna och jag känner inte alls för att berätta allting hehe..
Det roligast av allt är att jag verkligen har tagit en ego bild varje dag, vilket gör det lättare för mig att komma ihåg vad jag har gjort haha wihow! Vi kan ju faktiskt göra så! Okej vi gör så!
 
 
 
Har varit på Zara och lämnat in skor och tagit en lunch (SUSHI SÅKLAART) med mig själv innan jag gav mig in i "mamma rollen" igen ;) Hur fett är det inte när det kommer rök ur sushin? Limbo blev lite impad iaf ;) 
 
 
Sen åkte stor killarna till pappa och mumin har tagit hand om charlie så jag fick ledigt :)
 
Ooohhh, jag har haft julafton!!! Julia har gett mig en hel LÅDA med kläder! Tror ni jag är lycklig eller? :D 
 
 
Jag har klippt mig 
 
 
Har varit och käkat middag med Julia och Sebban på Papas och sen avslutat m lite drinkar på stan
 
 
 
Har haft 2 riktigt mysiga dagar m Maggan på stan!
 
Iklädd en av tröjorna jag fick av Julia, i love it!
 
 
 
Tog min oskuld på råbiff! och oskuld på PORR buktik, har ingen bild därifrån tyvärr ;) Maggan har bra inflytande va? hehehe skämt å sido!
 
 
 
Utgång m några okända brudar igår som blev jävligt lyckad!!!
 
 
Skickar en puss från toan till er där hemma!!
 
 
Nu ligger jag helt dööööööd haha. Jag är verkligen kass idag. Idag har jag sovit, ätit, sovit, ätit och sovit.Ska egentligen på middag ekller ngt m julia men jag är så äcklig och sliten så jag tror jag fastnar inför "Så mycket bättre" med naturgodis och coola light! FOREVER ALONEEEEEE
 
 
 
Hahah vilket EGO inlägg detta blev. Alla mina utvik sen onsdags eftermiddag hehe. Nej nu dör jag. Imorgon ska jag vara hälsosam igen I PROMISE! ska nog en sväng till Uppsala imorgon också, sweeet! Vi hörs då iaf, jag looovar! STOR PUSS

Utvecklingsstörd

Kategori: Allmänt

Idag är jag helt jävla utvecklingsstörd. Har en "down dip". Jag känner mig ful, tjock, äcklig, tråkig plus att jag är lite smått IRRITERAD på svensk mobiltjänst. 
 
För det första så SÖG passet som jag gick på i morse. Det var lite som total bodychallenge i USA med kombinerade rörelser, ni vet utfall och biceps plus axlar typ. Men det var så JÄKLA mycket armar och axlar att jag blev irriterad. FAN. Så efter det var jag inte speciellt glad eftersom jag inte kände mig svettig eller att jag fick ut ett skit av passet. Vad gör dum huvet då? JO varför inte gå och köpa lite godis och må ÄNNU sämre??!! AAARH.
Så nu sitter jag här som ett jävla sär med choklad runt hela käften.
 
 
Nu när min gamla mobil ÄNTLIGEN blivit klar på svensk mobiltjänst (som förövrigt tog 5 jävla veckor att fixa) så packar jag upp den för att börja använda den igen eftersom min NYA mobil är SÖNDER (sen första dagen btw) så tror ni inte dom jävlarna har SPRÄCKT hela skärmen?????!!!!!!!!!! AAARH, man måste väl se till att den är bra paketerad så sånt hät inte händer när man skickar den? Nu ser man inte super bra på camen men ja
 
 
NU ska jag gå ner och ta ut ALL min aggretion på Telenor så att dom får eld i röven! Jag är trött på sånt här SKIT! Plus att det kanske hjälper mig med mitt äckliga utséende med. Eller knappast.. 
För att få rätt med det måste man nog tyvärr tvångsfodra mig med ENDAST nyttig mat, plus fettsuga lite, tvinga mig att träna, färga min äckliga utväxt (som kommer som ett brev på posten varje gång), TA MIG TILL SAN DIEGO så jag kan bli brun hmm ja, det borde funka! OCH tvångsducha mig för jag ligger helt seriöst lite små svettig efter gymet i min nybäddade säng och har gjort det sen 11.. eeeuuw! 
 
Okej FÖRLÅT för alla svordomar och hemska ord men jag behövde skriva av mig, nu mår jag redan lite bättre ;) Sen kollar jag på denna bilden så mår MYCKET sämre igen. kuk.
 
 
 
FML

morshning

Kategori: Allmänt

Nu är det strax dax för träning WAAAAH
 
 
 
Igår hade jag och maggan en super-mys-dag! På morgonen fixade vi hemma, tvätta, packa upp osvosv. Sen var vi hos Tristan på skolan och hade trollkarl eftersom lill knorren fyllt år, efter det vidare till fältan där vi åt lunch och shoppa underkläder ;) Sen kvällen var det mycket killar oh barn och tillslut goffade vi KRÄFTOR, MUUUMS! 
 
 
 
 
Mina trosor som maggan gav mig! Riktigt sköna och sjukt pris 29 kr/trosa!!!!
 
 
Det var verkligen en kvalitetsdag! 
 
Måste rusa, pusssss
 

Älskade ystad/skåne

Kategori: Allmänt

Jag älskar lilla ystad å skåne (när jag bara är där 1 vecka åt gången ;))! Nu är vi tillbaka i storstaden igen, satan vad segt det är att köra hela vägen upp och ner och upp och ner.
Hahah jag är sjukt sliten och ser ut som en fågelskrämma med skräckjagande illröda ögon, blekare än laban å ja...det finns inga ord, fyfan!
 
 
 
Veckan har varit fantastisk, jag har hunnit med så himla mycket!
Man märker verkligen skillnad på hur man uppskattar sina vänner och lilla Ystad när man inte är där hela tiden.
 
Jag har varit och träffat min EFTERLÄNGTADE San Diego-vän Ebba! Ooh vad glad jag blev å träffa henne igen, hon är fan outstanding! Har verkligen saknat henne.
 
 
Tror seriöst att jag fick lite smått överansträngda käkar efter våra 3h hehe. Vi har munndiarré och hade tusen saker att catcha upp om! 
 
Haft Sushi kväll och chill m Nils och hela gänget! 
Var på tävling med både Cecilia och Jillan
 
 
En livrädd Harry!
 
 
MJAAAU
 
Här har vi min mongo-storsyrra hehe
 
 
hahah är det någon jag verkligen kan va mongo med så är det Cecilia! Jävla knäppa idéer och minnen vi har! 
 
Som förövrigt gjorde en STOR förbättring mellan klasserna :) 
 
 
Harry var på sin första tävling å var helt jäkla livrädd tyvärr. Tur han hade Jill på ryggen så det gick bra ändå!
 
 
Har varit på Emphoria och haft kvalitetstid m koffeboooiii
 
 
Haft Halloween fest för Tristan 8 och Charlie 1!
 
 
 
 
 
 
Vi hann med fest hos lollo och ÖJA tro det eller ej hehehe..
 
 
Kvalitetstid med min favorit
 
 
och även med min stora syrra på saltan! :) 
 
 
Ja nu orkar jag inte rabbla upp mer hehe! men hade en härlig vecka i grötiga skåne :) Mysigt att träffa mina päron och farmor och farfar (så jag inte glömmer säga det med)! Nej nu ska jag äta lite kvällsmat, LATEEEEER