limbos

GREEN FESTIVAL

Kategori: Allmänt

Okej igår var vi på GREEN FESTIVAL, såååå jäkla bra var det!!!
Vi såg bla EC TWINS, JASON ROSS och T-PAIN!

Först låg vi och chillade vid poolen, solen stekte ngt brutalt! Vid halv 2 sprang vi hem och käkade en snabb sallad, sminkade oss och drog på oss jeans shorts! Hann inte duscha eller ngt men man ska ju va äcklig på festival?? Vi hann ju inte förfesta heller så kom dit hel nyktra. Och eftersom man inte kunde gå ut och sen in igen så fick man köra på nyktert helt enkelt! MEN FAN VAD KUL VI HADE ISTÄLLET! Vi kom dit ca halv 3 kvart i 3 och då började The EC twins spela, och dom var lätt bäst haha! Shit vad vi dansade, har aldrig dansat så mkt nykter! Svetten rann och solen stekte och vi dansade som galningar! SJUKT snygga var dom också, grymt





THE EC TWINS





Dom hade värsta nöjeslandet också. Sjukt att man bara betalade 10 dollar och fick allt detta!



Sen var det ngra DJ's som jag inte kommer ihåg namnet på hehe



Sist kom T-PAIN och det var väl honom alla väntade på eftersom alla gillar negerdunk typ! Och ja jag blev väldigt positivt överraskad faktiskt! Lukas sa att han inte alls skulle va bra och att hans röst är cp osv. Men han var grym på scen! Dansade sjukt bra, drog massa skämt och när han sjöng solo sjöng han grymt bra! Plus att han spelade ju en MASSA låtar som man kunde, vi gick crazy!!!



Efter att ha dansat NON STOP i 5h i stekande sol och platta ballerina skor var vi ganska slitna haha!

Vi stack hem till Ebba, Julia och Lina och hade lite BBQ!





Vid 11 så var vi helt borta, vi orkade inte ens dricka grogg haha. Jag och Amlan tvingade oss hem vid 12 tiden sen slocknade vi!

Hoppas er lördag var lika awesome som vår! PUSSS

fashion valley

Kategori: Allmänt

Igår hängde vi i Fashion Valley! Ni såg ju i inlägget nedan vad jag shoppade :) Först va det jag, amlan, ebba, julia och julia men sen drog juliorna hem haha
Amelie gick loss på VS!!!
Sen när vi stod och chilla så hörde vi en massa, då var det modevisning!
ebba och jag
Sen när vi shoppat klart så hittade vi ett skitnice sushi ställe!
PLAYBOY var helt sinnes! Jag och amelie var i himlen typ
Sen drog vi till Mission Valley för det var så mkt folk på fashion, vi såg THINK LIKE A MAN, riktigt bra och rolig haha! Och killarna som var på bion garvade sönder! Grymt bra fredag iaf! Nu ska vi ut till poolen och sola sen är det dags för T-pain och festival!
MJAU <3

hoppsan

Kategori: Allmänt

Igår handlade jag detta till mig själv.. Som en tidig födelsedags present! (men var sjukt billigt jämfört m sverige)
Mina nya babes for sure!!! LOVE IT!!!

helgen har kommit

Kategori: Allmänt

för att STANNA!
Vi suger helt seriöst, vi struntade i att köra upp till Lukas för han hade plugg och allt blev rörigt..
Har tränat på som en gris har jag iaf! Och ätit nyttigt!
Igår handlade vi saft och bullar inför lördagen ;) hehe (you know what i mean)
Amlan och Ebba står och hånar paret innan oss. Alltså dom handlade för 4000 dollar, SJUKT mkt mat!
Sen skulle vi packa in haha lyckat
Ebba står och skrattar åt oss som vanligt...
Jag och amlan kollade iaf The Last Song igår och åt morätter m holiday dippa, MUMS!
nej duschen kallar! Vi ska till Fashion Valley och chilla, äta och kanske dra en bio typ.
Pusss på er sålängeee

whasaaa

Kategori: Allmänt

heeeej på er!
så himla tråkigt men har inget kul att berätta för er. Igår var det dubbel pass, först total body challenge och 3km gång på morgonen sen gröt, plugg, lunch, bibblan och plugga mer, handla mat, träna (kondition), tomat soppa haha.
idag har vi haft två lektioner, snackat lite skit med ebba och pluggat i bibblan. Har också gjort min quiz idag plus en study model bra linnsan!!! Nu ska jag städa lite här på rummet sen blir det GYM! Fast kan inte köra styrka idag eftersom jag körde det igår...... tkr faktiskt det är roligast.
Btw kolla, vår "egna" pool har öppnat nu haha, dom har stylat m lite parasol ;) snyggt.....
Stor pool ^^
Det är faktiskt ganska varmt nu bara för jag sa att det inte var det sist haha. Men knasigt väder liksom, så där lurigt. Men ska bli bli bra till helgen, vilken lycka!!! :)
Imorgon ska vi dra till Lukas efter träning och ekonomi klassen och vara hos honom till lördag morgon sen hem igen för på lördag ska vi på green festival, låter som värsta weed festen för mig men det ska nog vara ngt ekologiskt? haha. Whatever t-pain kommer och lite sånt och vi brudar har bestämt oss för att grilla och köra på en dags fylla tillsammans!
PÖSSSSS SÅ LÄNGE

glömde säga

Kategori: Allmänt

att jag blivit helt kär i dessa låtarna förtillfälligt
Payphone med Maroon 5
http://www.youtube.com/watch?v=5FlQSQuv_mg&ob=av3e
och sen Soldier med Gavin DeGraw
http://www.youtube.com/watch?v=saAP87y5CvE&ob=av2e

trogna läsare

Kategori: Allmänt

Hur är läget egentligen? Kallt och trisst i Sverige? Eller ändå helt ok? Hörde nog att Kylle hade solat i trädgården häromdagen... Låter ju inte helt fel :) Här har vi ju haft helt underbart väder i flera veckor men nu får vi oss en liten käftsmäll... Hoppas på lite sol till helgen iaf men just nu så suger det tyvärr!
Jag och Amelie har verkligen kommit på att idag, exakt idag är det exakt 4 veckor kvar sen kommer vi springandes till er igen. Och då blir ni inte av med oss på ett tag hehe.
Det är helt sjukt så fort tiden har gått, verkligen helt obeskrivligt. Bara skrolla genom bloggen och kolla så mycket vi hunnit med, helt galet. Vilken tur att jag skrivit här för min egen skull, eftersom det är så himla svårt att komma ihåg allt i detalj.
Nu när alla varit här (som planerat att vara här) och man har haft fullt upp varenda dag med saker att göra börjar jag landa. Vilka MOLN jag svävat på.
Men nu får man gå tillbaka till verkligenheten igen. Söndagen blev ju helt långtråkig, gjorde inte ett dugg liksom? Och idag har det inte hänt mycket mer. Två lektioner, träning, laga och äta mat hmm ja.. Har kollat upp alla läxor och inlämningar samt finals nu och det är faktiskt inte så farligt, alla ligger utspritt och nu vet man dessutom hur mycket energi man behöver lägga ner på det. Men ja nu har vi fan haft semester sen spring break, dags för oss att få fart i rumpan! Men vi har redan startat, två dagar i rad har vi tryckt i oss havregrynsgröt till frukost och sallad till kvällsmat. Lunchen har varit köttfärs och idag lagade vi korvgryta. Dubbelpass igår, jag kan KNAPPT gå på toa för jag har sånn träningsvärk i benen och rumpan hehe. Och idag blev det zumba! FIT är bara förnamnet ska ni se (haha kommar säkert äta massa skit imorgon bara för jag skriver detta nu)..
Nej dags att skeda med mina sju kuddar och soooova.
BIGNIGHTYKISS <3

yoyoyoyooo

Kategori: Allmänt

Som jag sa igår så började vi som sagt med att möta upp brudarna och käka thai mat, svingott!
och jag åt dumplings!!! jag älskar dom!
Sen kom vi ju till Fashion Valley och gick i lite butiker, hade sånna kort från VS så hade typ 50 dollar där inne. Sen kom Ebbas vänner från PB också och vi åt lite yoghurt innan vi satt klistrade framför the lucky one. Klockan 11 på kvällen började jag må lite bättre, herregud, trodde jag skulle dö där ett tag under dagen haha.
Okej the lucky one då, hmm ja den var bra MEN fan jag blev liksom inte kär i Zach... Och jag älskar ju att bli kär i filmer (skådespelarna) men han var tråkig. Knappt några skämt och så himla inte min typ haha. Oh min stora kärlek därimot Channing Tatum - I LOVE U! Blir kär i honom i varje film jag ser.
Ja idag har det inte hänt mycket kan jag säga. Amlan och jag powerwalka 7,7 km på morgonen
Sen har vi börjat med ngt nytt, HAVREGRYNS GRÖT jadååååå
Ser sådär gott ut men tror jag kan klara att käka det varje morgon hädan efter! Vi har faktiskt fått tummen ur röven och kört och tvättat bilen också!
11 dollar fattigre men en jäkligt ren bil, GÖTT!
Såhär kul är vi idag.. haha
Ska fixa lite plugg, tvätta lite och köra ett pass till på gymet. Denna söndagen suger riktigt mycket. Känner mig helt tom, ah orkar inte med mig själv idag. Behöver en häst just nu, fan vad kul det hade varit istället! Btw det är molnigt idag med, regnar nästan :( JAG VET jag ska lägga mig i badet ikväll och bara chilla, vilken bra idé linn! Men en helt underbar sak har också hänt idag, VAMPIRE DIARIES hade kommit ut :D underbart avsnitt!
Puss på er, ses snart!

sjukaste

Kategori: Allmänt

det var heeeelt sjukt igår. HERREGUD!
Ja detaljerna tar vi face to face för det går fan inte att beskriva kvällen med ett tagentbord haha
Jag mår som ett AS idag iaf. Kan nog säga att det här är den värsta fyllan jag haft i hela mitt liv.
Grymt kul hade vi! Idag har vi legat vid POOLEN
Nu ska vi möta upp alla slitna brudar och trycka thai mat haha sen ska vi till fashion valley och mysa och kolla på THE LUCKY ONE omgomgomgomg!
PUSSSISSAS

I'm alive

Kategori: Allmänt

ja änsålänge iaf!
Har haft lite semester ;) Under semesterns lopp har jag blivit ganska svart eftersom vädret har varit AMAZING!
(OBS kolla doooooris på tröjan!!)
Sen har jag visat fina San Diego för Henke Benke och även hans daddy! Dom kom i tisdags och åkte idag fredag.. Tänkte åka med dom och se Las Vegas igen men Patrick skulle hem nu på lördag och ja känns sådär kul att sitta 8h själv på en buss en solig söndag liksom...
Men HUR sugen blir man inte när man får denna bilden skickad.. JÄKLA PATRICK haha
Hahahahaa älskar min kamera
haha två sär i en smäll!
Dom blev iaf kära i San Diego, helt klart! men ifs VEM älskar INTE SD liksom?!
Poolen, Del Mar, La Jolla, PB, Point Loma, Downtown, Oldtown, Campus, Oral Communication, shit vi har hunnit med en hel del!!! Men har varit kass på att fota och turista..
Ebba och Amlan vid poolen idag iaf! Och Imorgon ska det bli ÄNNU varmare, my gooooood
Ikväll är det PARTY som gäller! Alla brudar är sönder taggade, måste ta en PN bara så jag orkar, är sinnes trött!
Vi hörs IMORGON I promise!
LOVE U

ILY SAN DIEGO

Kategori: Allmänt

Nej jag klagar inte ett dugg!

Sista dagen

Kategori: Allmänt

för Victor.. Imorgon ska vi köra ner honom SJUKT tidigt till flygplatsen.
Vädret har varit toppen så vi började dagen vid poolen
ja lite smått bakfulla var dom nog allt! Bara vi har roligt :)
Och jag var sjukt nöjd som vanligt! Helt stört, jag somnade verkligen vid poolen 2-3 ggr idag, förstår inte hur jag kunde va så trött..
Sen drog vi hem, jag satte igång och tvätta och sen stack jag och träna! Sprang 3 km och gick 1,5 typ sen körde jag ben och mage på det!
För att få ett fint avslut på victors visit så körde vi ner till india st där Little Italy håller hus! Åt på massa ställe där jag och lina åt sista kvällen innan hon åkte hem, haha sjukt det kommer typ bli vår tradition. SJUKT GOTT
Hahah ser helt borta ut på bilden!
Det var magiskt gott! Det jobbiga är ju att när det är så gott så vill man ju käka allt vilket resulterar till att jag sitter och får smaka på maten även nu (sådär 2h senare).. Mindre kul men lätt värt det haha
DEN STÖRSTA ÖNSKAN GICK I UPPFYLLESLSE
JAAAA han fick yoghurtland haha!
Nu ligger jag helt utslagen i sängen, har en till tvätt i maskinen, måste bädda osvosv.. Är helt slut, vet inte om det är träningen som tar kål på mig eller solen.. Säger iallafall GODNATT till er där hemma nu, PUSSS <3

drinks out

Kategori: Allmänt

Ja ni, igår kväll så drack faktiskt jag och amlan UTE hehe! Det är på kearny mesa bowl som det händer om man säger så!
Sjukt glad haha! Bowlingen började bra för mig men sen gick det bara utför haha! Så killarna vann! Egentligen skulle vi sjunga kareoke då men dom glömde det ;)
Amelie med en long island!
Kan säga att jag vart inte alls beredd på att dricka, jag var ganska trött, osminkad liksom men nej det sket jag fullständigt i när vakten inte tog id på oss :D
Innan dess hade vi varit i Mexico och shoppat. Någon har världens snällaste dotter ser jag
och jag hittade dom här hehe
Måste dra och träna nu, hörs sen!
Pusspuss

upptäckningsfärd

Kategori: Allmänt

jodå jag var uppe med tuppen, kl 9 rättare sagt! Men det tycker jag är sjukt bra efter att ha varit ute kvällen innan? Julia skrev vid 3 att hon inte vaknade förrän 2 hahaha!

Upp och käka lite frulle sen körde jag ner Amelie och Victor till flygplatsen sen drog dom till LA, uuhlalaaa..... Riktig mys "mini weekend" typ! Smart insiativ av victor där tycker jag!
Men ja jag tyckte att det var dags för lite upptäcktningsfärd för mig så jag körde norr ut på 5an!
Nämen kolla, denna kyrkan kommer jag minsann ihåg mamma och pappa! Fast palla inte köra in heheee
Sen tog jag av mot del mar för jag har ju inte varit där än kom jag på!!!
Helt underbart, körde nercabbat och njöt! Svängde ner på 15th st och voualaaa
Så många minnen som kommer upp i huvudet!
Där man ser klipporna, exakt där bodde alla larssons för ngra dagar sedan bara!
Så härliga människor som går och pratar med en, och ja jag klappade massa vovvar och bara mös.. Härligt att se alla barnen i parken med mormor och morfar typ haha!
usch lite sliten var jag allt haha
Körde förbi älskade hund stranden, precis där vi bodde när vi va där sist? tror jag eller gången innan..
Sen fortsatte jag köra längs kusten tills jag kom till PB och garnet ave, där satt jag mig och åt lite sushi
SUPER GOTT! men så måmnga bitar så fick ta med mig hem, gutt har jag lunch idag!
När jag kom hem blev det träning!
Började med att gå en timme sen körde jag ordentligt mag pass, pjoow
Sen träffade jag Lina, Julia, Signe och Julia! Dom bjöd på mat och skratt hela kvällen hahaha!
Är helt sjukt så mörkrädd jag är, kunde knappt sova inatt. Bara när jag skulle duscha och göra mig ordning innan jag stack till tjejerna så höll jag på att dö.. Jag kommer fan aldrig kunna bo själv, jag är verkligen mörkrädd och inbillar mig massa. Tacka gud för datorn och filmer! Men inatt behöver jag inte vara själv :D
ja idag är det fredag den 13:onde.. Usch ÄNNU MER läääskigt! Lukas och kärleksparet kommer nog snart hem som tur så vi ska hitta på massa. Ska först till gymet och svettas tänkte jag!
Puss på er, btw det regnar och är snor kallt!!!

last night

Kategori: Allmänt

was interesting... (ser sjukt bitchig ut....)

Ja ni, jag var ju sjukt taggad där innan, träffade upp eddie, sen kom Julia och dom andra och sen hoppade vi på partybussen.. Hmm vet inte hur jag ska kunna förklara detta på ett smidigt och icke brutalt sätt..
Men ja, det var inte som den förra om man säger så.. Nu var den SMOCKAD med folk, mest sororities girls och frat killar och GUD vad dom snuskade sig.. Det var det värsta jag sett i hela mitt liv. Har nog aldrig sett så många *uttor och rumpor i hela mitt liv haha nej men alltså det var brutalt. Dom hade liksom klädes*ex med varandra. Ajja vi andra försökte betée oss normalt och bara vara glada typ haha.
Och när vi väl kom till klubben var det samma sak typ. Massa dirty dancing! Så efter ett tag drog vi därifrån hehe.
Hoppas eran onsdag var bättre! PUSS

nämen tjenare limbos!

Kategori: Allmänt

haha nu jäklar är det fest!!!
Downtown och Voyer here I come! Ska snart dra till partybussen, Julia och jag kör ikv med lite amerikanska brudar! Amelie och victor ska ju till LA imorgon så dom kände för att ta det lugnt.. Men ja, det ska fan inte jag! YOLO (YOU ONLY LIVE ONCE)
wish me goodluck, KISSSESSS

Tillbaka till rutiner och en jävla massa natur bilder!

Kategori: Allmänt

Ja dom dära rutinerna har jag kommit ur om man säger så haha. Kommer inte ihåg sist jag tränade, fan ta dig lina!!! Nej men den jäkla halsflussens fel också ju.. MEN IDAG tog jag tag i det, jag gick 5 km på 48 min sen gick jag in på gymmet och körde lite ben och mage på det! Lagom start faktiskt, fast blev sjukt taggad på att ta ut mig när jag kom in i gymmet...... mjaau
Sen efter vår andra lektion så skulle vi och kolla på Lukas som skulle spela mot point loma (ganska nära oss) men när vi kom dit var matchen inställd.. MOGET!
SJUKT fint var där iaf, utsikt över stilla havet!
Tradi utsikt när man kollar baseball

Vi gav utt och körde ut på POINT LOMA ngt, där vi var m rickard och dom..
Ja fråga mig inte... HAHA :)
Vi försökte verligen med dessa "hopp" bilder men ja, detta blev resultatet.. Vi tänkte nu eftersom victor nästan blivit modell för Abercrombie and Fitch måste han ju fixa en hoppbild men ja, vad tycker ni? på en skala 1-10? Han fick ändå 3 chanser ;)
Vi käkade på FISH MARKET nere i hamnen i downtown, HELT SINNES (vår utsikt)
Helt sjukt gott, jag ger det FYYYRA SOOOLAR
PUSS PÅ ER!

blond enstöring?

Kategori: Allmänt

japp det är nog vad jag är hehe!
Körde till Canavas hårsalong i PB efter jag gjort ekonomin och käkat en snabb lunch!
När jag kom dit fick jag gå in i ett omklädningsrum och ta av min tjocktröja och sätta på mig en silkes rock haha
Där var verkligen super fint i salongen! Jag älskade deras möbler och stilen dom hade på allt! Lite kassa bilder men ni ser lite iaf..
Sen var det bara att sätta igång! jag hade VERKLIGEN världens snuskigaste utväxt!!!
Tog ca 1,5h för henne att lägga färg i håret på mig...
Så då hade liksom det där bak varit i i en timme när hom kom till sidorna? Sen la hon en toning i bottnen när vi tvättade ur slingorna och GUD säger jag bara. Detta är inte som hos min trogna Jessica på cut utan här DRÄNKTE hon mig i toning, hon bara öööste på haha! Blev lite orolig där ett tag...
Sen när hon skulle borsta ut det så såg jag hur massa hår lossnade på mig... Hon hade blekt det för länge.. Så försökte hon GÖMMA det håret som lossnade i sin hand och sen i en handduk? wtf!!!AJJA jag är BLOND nu igen iaf, tur att jag inte har tunnt hår för då hade jag fan dött.
Det tog 3,5h punk slut.
Jag har kommit på en sak... Hur skönt jag tycker det är att vara själv, haha! Jag är som en enstöring? ensamvarg? Ja jag vet inte. Men efter jag hade varit hos frissan i 3,5h så tänkte jag, asch jag kör till la jolla (som är väldigt nära eftersom jag var i PB) och går och chillar med mig själv för jag orkade inte köra hem och sitta i lägenheten liksom. Jag tror att den "ensam" tiden hittade jag nog väldigt mkt i stallet innan, när man mockade, fixade mat, red osv. Jag ÄLSKAR att hitta på saker och hänga m folk men ja att bara åka ner till ett vackert ställe och bara VARA är fan inte så dumt det heller!
Sometimes I feel like I'm at the end of the road

I can get low I can get low
Don't know which way is up
Yea I can get high, I can get high
Like I could never come down

Truth is we mess up
Till we get it right
I dont want to end up losing my soul

Take me or leave me
I'll never be perfect
believe me I'm worth it
So take me or leave me

Call it a curse
Or just call me blessed
If you can't handle my worst
You ain't getting my best



pussssspusssss

GRATTIS ÄLSKADE RUMPNISSE!

Kategori: Allmänt

MIN LILLE KUSIN BLIR 18 BAST!
GRATTIS IGEN! Hoppas din födelsedag var underbar (på planet hem, muhahaha). När jag kommer hem så ska vi fira som bara den! TUR att jag har dig baby, du är som min egen lilla syster!
LOVE YOU!

Monday

Kategori: Allmänt

Morgonen började med att en liten Linn var sjukt nervös..... Hade ju mitt tal! Men det gick ganska bra för min del iaf, mina grupp medlemmar klantade till sig rejält men ja, sånt som händer..
Sen satt vi oss i bilen och körde raka vägen upp till Solona Beach och träffade alla Larssons!
Solen stekte, Daniel och Kylle körde ett pass på tennis banan när vi kom!
Sen hittade vi dom andra vid poolen ;)
Ola vet hur man gör om man säger så..
Och svartast av dom alla är: CARINA
det var ingen surprise direkt..
Dom har verkligen bott helt fantastiskt! 50 m från havet i ett super mysigt område med massa grönt och ett litet vattenfall... Såhär ser det ut när man gått ner för två trappor..
Sen åkte vi ner till La Jolla och åt en super god middag tillsammans! Dom lämnade ju oss i morse så nu ses vi inte förrän om 6 veckor..
Nu ska jag göra min ekonomi och sen ska jag faktiskt ner och färga håret i PB!
PUSSS

Hemskt ledsen

Kategori: Allmänt

Men har mitt tal imorgon därför jag suger på att uppdatera er! Ni får ha en liten sammanfattning senare :) lovar! Idag har jag först spenderat minst 3h hemma på att skriva tal och hitta källor och när jag kom ner till bibblan kl 6 så hade inga av mina grupp medlemmar börjat... KUL! Har klockan är halv 11 nu och vi är fort.f inte klara, aaauhr! Världens bästa låt som passar in på mig till tuusen, Nicki Minaj-Marilyn Monroe. Btw när jag gick till bibblan var det typ 23 grader och helt jävla underbart, kul att plugga en sånn kväll........

reflektioner och grades

Kategori: Allmänt

Ställde klockan på 9 imorse, hann sova 4h typ. Men jag var glad ändå! Körde till min bank-nisse Ogy och han hjälpte mig lite. Utan att krydda så är han nog världens bästa, han är sjukt skön! Idag satt vi i ca 30 min och bara snackade om livet, drog massa torra skämt osv. Han känns seriöst som en nära kompis haha. Så det var ju en perfekt start på dagen! Sen hämtade jag klistermärket till bilen som gick väldigt smidigt :)
När jag kom hem var det varmt och julia och dom andra brudarna var på g till poolen så jag drog också dit - amazing!
snygga brudar!
Drog från poolen vid halv 3 och gick hem om och hämtade lite skolmaterial och sen gick (sprang) jag upp till daphnes, var SÅÅÅÅ stressad, kom 3 min innan de skulle stänga.. ÄLSKADE KEBAB!
Tog med min älskade kebab, satt mig i parken och "dukade upp" hehe
Helt perfekt
Har verkligen tänkt mycket idag. Vilken dröm jag lever i just nu. Jag har hittat ett grymt kul gäng och en hel del vänner som man har riktigt roligt med, tänk bara att kunna ligga vid poolen mellan lektionerna hallå? Har redan världens bästa relation med min bank man som jag träffat 3 ggr, vi pratade om att jag lämnar ju ganska snart.. Och att jag får INTE åka utan att komma och säga hejdå till honom och ester, ester är också grym! Måste ge dom en blomma eller något, SÅ mycket uppskattar jag dom! Sen bara att kunna gå runt varje dag i shorts, köpa lite god sallad el kebab och sen sätta sig i en mysig park och plugga? Helt underbart! En liten fågel kom och satt sig ca en halv meter från mig, bara kollade på mig och kvittrade.. Jag mår fantastiskt av allt detta. Och en sak till, det händer TUSEN saker hela tiden. Hinner ju inte med hälften? Bjuden på fest igår, är bjuden på 3 st ikväll, en imorgon och ja så är det varje helg PLUS att man träffar NYA människor varje dag och på varje fest och knyter kontakter hela tiden. Ja jag börjar få ångest för att åka hem helt seriöst. Jag vill stanna! Får kankse köra 4 år här ändå..
Okej nu ska jag berätta lite resultat som jag/vi fått! jag förstår ingenting alltså. Jag fick 294 av 300 i den ena management klassen och 270 av 300 i den andra, vilket är SJUKT BRA! haha har bara ett prov till där ju så det var väldigt avgörande om man säger så.. Fick till och med bättre än patrick och julia (och dom är bättre än mig egentligen). Så 3 av 4 kurser går kanon, ekonomin gick inte lika bra dock. jag klarar ju kursen men ja inte ngt at skryta om direkt. MEN därimot har jag att skryta om min kompis!!!! AMELIE hon fick 100 poäng igen (av 100 då) HELT SINNES!!!! Vår lärare sa att det var bara två st i klassen som fått 100 poäng (klassen består av ca 500 elever), AMELIE är den ena iaf! you gooooo girl! Inte illa pinkat inte!
Nu ska jag vila lite, är sjukt trött. Sen ska jag träffa Julia och fixa mig! Vi hörs imorgon eller ngt, PUSS PÅ ER <3

ingen karaktär som vanligt..

Kategori: Allmänt

Denna helgen sa jag att jag skulle ta det lugnt och det passar ju bra nu när jag går på pencilin osv men ja, jag åkte dit hehe.
Orkade inte bara sitta hemma så Patrick kom och hämtade mig vid 10 så stack vi till sterling! Det var födelsedags fest för killen på bilden under.. Han mår nog sådär idag va hahaha!
Massa öl spel som vanligt med fullt ös medvetslös
Något sjukt hände igår, jag förstår inte alls. det var LEGENDARY för mig iaf, okej nu kommer det - jag satt nästan VARJE boll när vi spelade beerpong och då menar jag typ 3-4 rundor seriöst, jag var fan bättre än mina manliga partners ;) PLUS att när vi körde flip cup som tog mig ca 7 - 15 ggr innan jag klarade det på den förra festen nu klarade jag det på ANDRA gången typ 3 ggr i rad, SINNES!!! hahaha vilken lycka för mig
En annan söt liten kille somnade såhär..
haha söt! Drog väl hem vid 4 sen låg jag och skypade till halv 6.. moget linn!!!!
Ja där har ni min torsdags kväll!
ciaaaooo

Min dag

Kategori: Allmänt

Har bestått av klass, små ärenden, grupp plugg och nu plugg igen..

nya kläder och världens fail

Kategori: Allmänt

Ja då är det verkligen back to reality igen. Jag har inte längtat om man säger så. Stack ju till poolen efter min första lektion, riktigt varmt och skönt! Gud vad det peppar mig ist, - tack för att du finns solen och poolen! Sen hade vi den stora lektionen och nu har jag suttit och dunkat mac miller en timme typ!
Jag förstår nog inte att jag är sjuk, dom här pillerna gör ju så att man inte känner sig sjuk så känns konstigt att inte kunna dra till gymet. Ska faktiskt ut och gå en runda ist så man bränner lite fläsk!
Har inga bilder från idag så tänkte att jag slänger upp lite bider på det jag shoppade nu ist!
FÖRLÅT OM JAG ÄR TRÅKIG NU!
Detta som jag faktiskt hade på mig idag. Hittade linnet i den butiken som lina shoppade loss i!
shortsen är från outletet i mexico
mina nya shorts från downtown, tycker det är snyggt att både ha dom höga och sen låga (lite mer baggy)
Rumpan blir stor och platt haha, gud vad säxsät
och innan jag lämnar er, KOLLA VAD SOM HÄNDE IDAG!!! :'(
aaaaah!!!! VEM SÄTTER SIG PÅ SINA SOLGLASÖGON SERIÖSTTTTTTTTTTTTTT?!!?!!
fan också! paller inte med mig själv helt seriöst! ajja, får väl lämna in dom! Nej nu ska jag ut och gå sen ska vi och stor handla och sen blir det lite läxor... pews

det är med stor sorg

Kategori: Allmänt

som jag måste berätta att vår fina, knäppa, roliga, söta, underbara, bästa LINA har lämnat oss...
Har varit helt underbart att ha henne här! Vår sista dag igår inledde vi med frukost på starbucks och subs.
Sen körde vi ner till PB, lina hade fått lite tips på bra affärer där och eftersom hon knappt shoppat ngt passade det ju bra va!
Granet ave
och OM hon shoppade haha, jag blev impad!!! Var super mkt fint i affären.. Gick runt och dreglade non-stop!
Stötte på denna sjuka stolpe, wtf? lina höll på luta sig mot den och precis då såg vi vad det var
MUMS!
Tog en runda ut på piren också.. Väldigt mysig fm faktiskt! Sen blev det en runda till fashion valley med sen var vi helt slut haha så vi lyxade till det och satt oss och fick manikyr och pedikyr! underbaaaaaart
bara knåda på!!
fyfan vad det kittlades ist när hon fixade naglarna haha, jag började asgarva och rycka haha!
Där var massage i stolarna också, det behövde jag verkligen! Jag satt och spann som en katt, mmm vad skönt det var!
vouala
sen blev mina naglar fina med!
Sen köpte jag en våg.. USCH vad hemskt. har INTE vågat ställa mig på den än.... oh vilken mardröm... Och nu kan jag inte träna eftersom jag är på pencillin, faaan!
När vi kom hem så packade vi linas väska och vägde den osv, har ju skickat med lina en del saker också. Fan det gjorde ont i mig att behöva lämna bort...
Sen körde vi ner till Little Italy, GUD VAD GOTT! Helt fantastiskt var det! En pasta med musslor och andra skaldjur, mmmmuums, men ja, orkade knappt hälften så tog med resten hem, lunch idag då ja, tackarrrrrrrr!
Imorse fick jag lämna min lina, usch vad tradet :( SNART är jag hemma hos mina favoriter igen, jag LÄNGTAR efter er! Nej poolen kallar va ;) 

PUSSSS

stackars linn

Kategori: Allmänt

ja det är sååå synd om mig! Satt hos doktorn i ca 3h idag.. TÄNK så mkt bättre det är hemma när mammsen bara snabbt tar ett halsprov och sen är det klart liksom.. TRE TIMMAR, ARE U F-ING KIDDING ME??!!
Nu har jag iaf fått antibiotika eller pencillin? och ngt annat smärtstillande som jag ska ta i 10 dagar.. Skulle byta tandborste med?
Tog en av vaje för ca 1,5h och känner mig redan bättre? HAPPY!!!
Och sen var det sjukt skönt, våra kvälls lektioner är typ eget arbete, chiiilllllll! Lektionen imorse var också väldigt chill, efter den la vi oss vid poolen med ebba, julia och maja sen har jag spenderat resten av min dag hos doktorn som sagt..
Nu laddar vi hem THE VOW, en kärleks film som jag ska snörvla till medans lina ligger och garvar åt mig.. VARJE gång vi är på bio eller kollar film och det är en scen där ngt hemskt händer, eller fint, så kollar lina på mig och garvar åt mig eftersom jag alltid börjar gråta haha!
Tur att det finns fler som är lika lättroade som mig, bara att sätta igång photo booth
Kommit i grymt bra form nu
För lina gick det därimot utför..
Nej nu drar jag, PUSSSS

yolo

Kategori: Allmänt

- YOU ONLY LIVE ONCE
Körde ner och satte oss på TGIF i solen och åt goootttttttt
bakom mina solglasögon.......
Tryckte i mig en mumsig pasta rätt! Är inne i en jättejobbig period faktiskt! Denna jävla halsflussen gör att jag varken känner mig hungrig eller mätt typ haha! PLUS att jag kan inte träna, shiiiit mannen jag kommer bli fet!
Snurrade runt i det söta köpcentret, hittade ett par jättefina shorts, visar imorg. LINA shoppade 2 par jeans, KRYSS I TAKET!
Sen tog vi tag i våran plan och gick och köpte cupcakes, mmmmmmmmmhhmm
Gick och kollade Mirror Mirror, HAHA what a joke! Snövit var svinkass, alldeless för mesig och flickig, iaf för prinsen! Under hela bion satt vi och hånade skådespelarna och filmen, den får verkigen INGA solar.... Men kul hade vi!
Nu har jag laddat ner lite pretty little liars, ligger och tycker synd om mig själv. Min hals blir bara värre och värre! Har aldrig varit med om ngt rödare, mer svullet och som dessutom gör brutalt ONT! INGET hjälper! Seriöst jag kan inte ens skratta för då dör jag nästan!!!
Jag måste tugga magen 10 ggr mer än vanligt annars får jag inte ner det! Hoppas verkligen det släpper snart, jag står inte ut längre!!!!!!!
Pusssss

BFF

Kategori: Allmänt

Nu drar vi ner till Downtown, ska plocka upp Julia på vägen med! Kommer bli såå mysigt.. Vår plan är att smuggla in cupcakes på bion haha! Äta ngn god mat, gå i det söta köpcentret och typ avsluta m yoghurtland ;)

OVER AND OUT

weekend

Kategori: Allmänt

fredags kvällen spederades på den RÄTTA stället där vi brukar käka, super mysigt och goootttt!
Sen följde Lukas och Oliva med oss hem och sovde över! Julia kom hem och vi satt och snacka om massa minnen och chillade..
Igår drog vi till Fashion Valley allihopa! KOLLA MINA NYA ÄLSKLINGAR!
Helt underbara! Prutade från 99 till 60, snyggt linn!
Lukas tyckte det var sjukt kul att gå runt i massa affärer...
Sen på kvällen var det dags för fest hehe! Olivia fick bannemig hänga med! Så jag, lina, olivia och Julia drog på fest! Det var riktigt mycket folk och hur trevligt som helst! Eftersom jag har halsfluss så körde jag så jag hade koll på min lilla kusse med ;) Det blev beerpong och flippcups för hela slanten!
Olle och hennes "partner" ahah
the one and only FIT EDDY hahah, gud vad vi håller på med/om honom! Jag själv ser ut som en knubbig pingvin eller ngt.. men ja, JAG BJUDER PÅ DET
POSERS
Julia kör hårt
När vi kom hem hade lukas och kärleksparet redan somnat in :) NU är det söndag? USCH vad jobbigt! Lina åker på onsdag ju :( Alla stack upp till Larsson familjerna innan så jag och lina tänkte dra ner i downtown, käka gott, kolla en bio och mysa! Sen är det ju skola imorgon, usch och fy och bläääää hah!
Okej förlåt nu men min humor...
Är det bara jag som tycker att denna "masken" är sjukt kul???? hehehe! Ja jag fick mig ett gott skratt på Casa del reyes!
Nej måste komma igång nu! CYA LATER
MAYBE YOU SHOULD EAT MAKEUP SO YOU CAN TRY AND BE PRETTY ON THE INSIDE BITCH.