limbos

Då har man fredag i blodet igen!

Kategori: Allmänt

Dags att stänga av alla känslor, tar en dusch, på med smink, tajta byxor och ett par klackar. Glöm inte dra på smilet också för nu är det dags att dra ut på stan. 
 
 
Fest med alla härliga brudar blir det ikväll! Först en middag med Cecilia sen vidare till Amelie där bästis, kusin, flisan och många andra kommer. Ojoj vilken kväll det ska bli! 
 
 
Haha fick två bilder av Olivia sen Falsterbo.. Varför blir det alltid snusk donken??!!
 
 
 
PUSSSSHEJ LEVERPASTEJ
 
 

varning, hästinlägg!

Kategori: Allmänt

SATAN VAD SNABBT TIDEN GÅR! jag hinner fan knappt med..
 
Men har väl ändå varit en hyffsat bra vecka. Har fått besked på en riktigt tråkig sak som jag berättar längre ner.. 
 
Jag har spenderat lite tid ute hos Jill efter jobbet. Har fått rida hennes fina pålle lite och GUD vad jag saknar att ha häst. Jag älskar det! Det finns nog inget som slår att få sitta där och skumpa runt på häst ryggen. Men ja, det märks ju att man inte ridit på ett tag, har sjukaste träningsvärken i magen, axlarna, ryggen och ljumskarna, INNERSIDA LÅR! GUUD! Varje steg jag tar känner jag i hela kroppen och svettas lite extra haha.
 
Slänger upp lite bilder
 
 
Hon är så lättriden, jag göra allt och hon går med på allt. 
 
 
 
 
Kollade gamla bilder på datorn i förrgår kväll. Och kolla så fin Gigolo var! Detta var nog sommaren för ett eller två år sedan. Då var han alltså hingst och 4 eller 5 år.
 
Hade jag varit färdig utbildad och "stadgat" mig med jobb osv så hade jag inte tvekat en sekund på att köpa honom, men nu är det för rörigt i mitt liv.. Ooh!
 
 
 
Varje gång man kommer ut till stallet gnäggar han när man ropar på honom. Han är alltid så mysig och kelen, världens bästa häst! 
 
Dom hemska och fruktansvärt tråkiga nyheterna som hänt i veckan är att Sunny (min gamla ponny, som jag tävlat och hafti flera år), hennes ägare ringde i början av veckan och berättade att hon är utdömd. Och att dom inte ska avla på henne p.g.a att de är rädda att hon har dåliga gener... 
 
Jag är helt tom. Får ingen luft. Jag förstår inte att hon ska gå bort. En ponny som jag har varit med VARJE dag i 6 år, jag har aldrig haft ett sånt långt förhållande i hela mitt liv. Nu har hon bott ca 20 min från mig på en gård som är som ett häst paradise, jag har fått rida och hälsa på när jag vill, och nu kommer en dag som förändar allt, en dag som betyder att jag aldrig mer kommer få se henne.
En obeskrivlig känsla i hela kroppen som jag aldrig upplevt förut. Detta har aldrig hänt mig, jag har aldrig förlorat någon som stått mig nära.
 
Jag har verkligen inte smält det här eller tagit mig tid och sitta och tänka en stund. Jag tror att det värsta kommer när man ska säga hejdå, få hålla om henne en sista gång.. Men just nu måste jag koppla bort, stänga ute känslorna, annars går jag itu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flasterbo Horseshow och Flasterbo party!

Kategori: Allmänt

Ja i lördags och söndags var det mycket Falsterbo! 
 
Jag jobbade ju på förmiddagen på lördagen sen var det 90 års kalas hos Bibban som är min farmors syster, så det var full show! Olivia skulle dra till Falsterbo m hennes kompis Hanna på kvällen (natten) så jag tänkte att jag hänkar på då, eftersom alla andra vänner toffla ;) Det blev en skitbra lördag kortsagt! 
 
Har bara två bilder från festen hehe, pappa och charlie
 
 
Filip gav maggan en halv tårta när hon bad om en LAGOM tårtbit, haha
 
 
Jag och Olivia försöker tagga till i bilen på g till Malmö! Var såklart tvugna att lämna en nyckel på Autoropa i farten också så blev ingen lång förfest direkt..
 
 
Vi kom fram och var på en förfest hos Hannas kompisar, jag kände mig som en gammal tant haha! Är så van vid att alltid känna mig YNGST och nu vart jag ÄLDST, LOL! Men skit i det! Strandbaden var smockad med folk, jag drack inget annat än red bull så jag bar mig ordentligt åt hehe (för en gångsskull)! Riktig kul spontanare faktiskt!
 
Kom hem vid kvart över 5 och la mig väl vid halv 6.... Skulle upp klockan 8 egentligen men det gick INTE haha. Kom upp halv 9 och drog på mig lite kläder sen drog vi till THA HORSESHOW! (Jag sov i bilen som en liten griiiiiiis) hehe.. Doris med.. Längesedan jag bara sov 3h alltså..
 
PUUUST
 
 
Morgon PUSS
 
 
Hallåjaaaa
 
 
Kuren var sjuktbra! Och Patrick Kittel vann!!! SÅ SATANS GRYM, helt sinnes vilket klockrent program. Allt var perfekt!
 
 
Sen shoppade jag en ny jacka bara. Vi avslutade med SVIIIINGOD sushi på HAI i malmö m Anna och mammsen, sen var jag helt död kan jag lova. Sov 14!!!!! timmar natten till måndagen.. Och nu är jag värsta febrig och förkyld.. SUUUUG.... Har varit halvkass sen Öja alltså.. skit! Ajja! 
 
 
Förresten har ni märkt en sak med mitt utseénde? Jag har ändrat något nämligen ;) 
 
pussskalas
 
 
 
 

BÅSTAD

Kategori: Allmänt

Var ju i Båstad från onsdag till fredag med Filip och hans familj plus Katrin och Bingo och deras två barn. Det var alltså 7 st barn... Hehe! 
 
 
Hämtade upp Flisan, Lance och Lances kompis Marco vid 3 snoret.. Dröjde inte länge innan Flisan somnade i bilen..
 
 
Sen kom vi till huset som var supermysigt! Lille Charlie och jag mös en stund innan Filip kom med mat till alla och jag och Flisan gick ut en runda och handlade frukost!
 
 
Haha alltså Ringo är för go! Han ser ut som en riktig trollunge med håret överallt och den galna blicken! FULL med energi! Vi var på "upptäcktsfärd" på morgonen, det var ju som ett jävla spinning pass för mig.. Han hade med sig en stuts boll som han kastade som vi båda skulle springa efter, ja ni kan ju själv tänka er...
 
 
När vi var nere i hamnen var det som tur sjukt mycket för barnen att göra. Så då var det underbart haha! Lilla Charlie är så tyst och snäll och Bingo och Katrin hade koll på Ringo själva då så det var inga problem!
 
 
 
 
Nova in action!
 
 
Vi tog en öl precis nere vid stranden och mös också. Bingo bjöd på korv haha
 
 
 
På onsdagskvällen var Maggan och gänget ute och sen på torsdagen så var det dags för "barnflickorna" att smita ut ;)
 
 
Bingo och Filip som absolut inte skulle ut hängde med ändå haha
 
 
 
Fy satan vad kul vi hade!!! Flisan och jag körde på ;) Först var vi inne på Sand och drack drinkar, dansade lite på dansglovet osv. men vi kom fram till att killarna var aldellless för gamla för oss, inget som passade min smak iaf haha! Så vi pep in på peppes ist, snuskigt och svettigt men galet kul! 
 
 
Förra året jag var i Båstad så var vi ju i Torekov och åt skaldjur och fiska krabbor i hamnen och så blev det i år igen, vilken tradition!
 
 
 
På m gummistävlarna och fram med hinkar och kabb spön!!!!
 
 
 
Bingo var lite sliten efter 2 dagars festande visst...
 
 
 
 
 
Bingo snuskar sig!!!! Hhahah sjukt kul ändå!
 
 
Sen blev det lite mys med Charlie innan jag tog bilen och körde hem på fredagen! Jobbet väntade på lille Linn på lördagen ju!
 
 
 
 
Nej nu måste jag pysa!
 
 
PUSSSSSS
 
 
 
 
 
 
 
 

Slut i rutan

Kategori:

Är helt slut. Mina ögon går i kors... Jag har hunnit jobba, varit på tennisen, käkat kvällsmat m Lukas, träffat Lina och varit på matmarknad och sen suttit hos Filip och Maggan och pratat om Båstad. Och imorgon kommer bli ännu värre. 2 bebisar (en som kan springa), 3 st 7 åringar och 2 st 11 åringar. MYGOD! Har lite tankar som går på högvarv uppe i knoppen som jag vill få ut.. Jag är absolut ingen långsint Nisse utan kommer över saker fort och ger alla alltid en andra chans. Men det som är viktigt för mig däremot är att när man gjort fel, bettet sig illa, svikit eller sårat någon, att man står för det, har en någorlunda vettig förklaring och att man visar att man är ledsen och ber om förlåtelse! Att om man TAR så GER man. Jag kan reta mig något fruktansvärt på människor som är för "fina" eller envisa för att visa sig "svaga" och be om förlåtelse, eller bara stå för sina misstag. Tänk all den tiden man slösar på att må dåligt och reta sig på bara för att. Jag ångrar nu idag att jag själv var så bitter att jag inte ens kunde sticka ut lill-fingret och öppna dörren ett snäpp till så att personen hade fått en liten knuff i ryggen. Men nu känns det försent och nu när man tänker efter och ser det från andra perspektiv så förstår man hur patetiskt det egentligen är. Jag ska iallafall försöka lova mig själv att tänka mer i det stora hela, uppskatta mer och inte vara en envis bitterfitta. Man vinner ingenting på det, endast förlust.

hard work work

Kategori: Allmänt

Herregud, tiden bara springer iväg och jag bara jobbar och jobbar känns det som!
 
 
Tror inte jag berättade innan men har faktiskt sålt 3 st bilar förra veckan :D Så har 2 st leveranser idag...
SÅ JÄKLA GUTT E DE! hehe, pappsen är riktigt stolt maah!
 
En nöjd kund som var här idag och plockade m sig bilen hem ;) 
 
 
DORIIIIS hänger med mig lite på jobbet, den lilla knorren. Så ful och knasig ser hon ut, det blir ju liksom sött och charmigt i slutändan (som tuuur).. Ska hälsa på varenda människa också.. Ingen som panikat el prylat henne än iaf, hon kan ju faktiskt låta liiiiiite annorlunda (många tror hon morrar men det är bara att hon har trångt när hon andas, GRIS)
 
 
Sen en bild på mongo #2.. Ja Doris du tar fan första platsen!
 
 
Men annars är allt grymt! I fredags så var det grillning hos Annette sen i lördags blev det Öja efter jobbet och i söndags SUSHIIIII och Bio m Carro efter jobb. Åååh, Ni MÅSTE se nya Spiderman, äckligt bra!!! Jag blev lite kär i honom, älskar sånna filmer hehe. 
 
Ikväll ska jag mysa med Cecilia, det behövs! Cecilia är typ som min stora syster, även om man inte ses så ofta vet man precis var man har varandra. Tänkte på det härom dagen att vi har liksom varit 24/7 i flera år. Fan vad bra man hade det när man var liten, levde i stallet, red, jagade katter och tramsade sig. Nu hinner vi knappt ses p.g.a jobb, utbildning osvosv... Sånt är livet va.. SUCK
 
Haha en bild för ngra år sen, satan vad packad jag var den här kvällen ist. Tur Cecilia tog hand om mig hehe
 
 
Fille ringde innan (min farbror som jag visade i förra inlägget), han behöver hjälp m alla barnen nu för det är event i Båstad och Maggan jobbar. Det går liksom inte att tacka nej till denna lilla knorren, 
 
 
Så det blir Båstad för lille Linn. Men vill till Falsterbo med, aah beslutsångeeeest..........
 
VILL faktiskt se Elin och alla andra som jag tävlade mot när jag hade ponny, nu tävlar dom storhäst såklart men har varit så jäkla kass så har inte sett dom en gång ens, skämms! Men visst är det fler veckor i Båstad? Detta är väl inte sista? Äsch måste jobba vidare nu! Hörs senare, 
 
KLÖÖÖS!

Tjenare Limbos

Kategori: Allmänt

Ja det var inte igår inte, hehe!
Jag känner lite att jag svikit er nu när jag lagt av med bloggen, och såg nu att några faktiskt kikar in här ändå. Jag själv har varit här inne en del och bara kollat igenom mitt (fd) "liv". och GUD vad jag SAKNAR det!!!!!!! Obskrivligt! Får lite fjärilar i magen när man läser igenom och kollar alla bilder!! Vilken grym tid jag haft eller vi, shit!
Måste visa er denna Video som min vän Patrick och dom gjort (tyskarna). Den gjorde min dag ska ni veta, hade ett smile på läpparna hela dagen!!! Det är filmat från alla fester dom haft i sin lägenhet. OBS känsliga läsare bör kanske inte kolla. Det är partyparty, inte naket men avklätt ibland hehe! Som det ska va helt enkelt! Så får ni se om ni hittar mig och amlan ;)
http://www.youtube.com/watch?v=PeBWTZapFLg
Nej men jag saknar lite att skriva här konstigt nog. Kanske inte varje dag men en del. Det händer ju faktiskt lite kul här i Sverige också :)
Allting blev lite en chock när man kom hem. Kul att träffa alla vänner och familj men blev lite panik känsla när alla är så lugna, ingen puls, gågatan där man ska "shoppa" på här i Ystad har bara blivit värre och värre. Var nästan som allt hade stått still sen jag lämnade haha. Lite ny insest osv men annars inte mycket mer?!
Oj vad negativ jag är nu haha, så illa är det inte kanske!
Jag hade ett par grymma helger med fest när jag kom hem iaf här i Ystad, träffade alla ute och sånt och sen var det studenten :) Sen var det Summerburst som vi stack till i Stockholm, det var helt sinnes. Nästan bättre än San Diego ;) Hahah! Iaf musiken osv. Fille är världens bästa farbor som fixa massa :) Här kommer några bilder, bara för att det var den bästa helgen på länge :D Juste sen var det McLaren release också, shiiiit
Söta kusiner
SUMMERBURST
Martin å linn
McLaren
En liten båt tur
Sen var det en massa efterfest på WALL osvosv. Jag har haft rehab 2 veckor nu hahaha, 2 st vita helger, till och med på MIDSOMMAR, inte klokt ju!!!
Ja jag får hinna ikapp med dom andra bilderna från händelserika helger :D
Nu så jobbar jag som ett as! Jag vet inte vad det är som händer men helt sjukt så har jag sålt 1 bil i måndags (Z4) och en bil igår (A3), jag svävar lite på moln. Håller på med min tredje affär denna veckan nu. SÅ JÄKLA KUL!!!!
Så måste pysa! Men kommer kika in lite då och då och skriva av mig!
PUSSSSSS <3