limbos

GREEN FESTIVAL

Kategori: Allmänt

Okej igår var vi på GREEN FESTIVAL, såååå jäkla bra var det!!!
Vi såg bla EC TWINS, JASON ROSS och T-PAIN!

Först låg vi och chillade vid poolen, solen stekte ngt brutalt! Vid halv 2 sprang vi hem och käkade en snabb sallad, sminkade oss och drog på oss jeans shorts! Hann inte duscha eller ngt men man ska ju va äcklig på festival?? Vi hann ju inte förfesta heller så kom dit hel nyktra. Och eftersom man inte kunde gå ut och sen in igen så fick man köra på nyktert helt enkelt! MEN FAN VAD KUL VI HADE ISTÄLLET! Vi kom dit ca halv 3 kvart i 3 och då började The EC twins spela, och dom var lätt bäst haha! Shit vad vi dansade, har aldrig dansat så mkt nykter! Svetten rann och solen stekte och vi dansade som galningar! SJUKT snygga var dom också, grymt





THE EC TWINS





Dom hade värsta nöjeslandet också. Sjukt att man bara betalade 10 dollar och fick allt detta!



Sen var det ngra DJ's som jag inte kommer ihåg namnet på hehe



Sist kom T-PAIN och det var väl honom alla väntade på eftersom alla gillar negerdunk typ! Och ja jag blev väldigt positivt överraskad faktiskt! Lukas sa att han inte alls skulle va bra och att hans röst är cp osv. Men han var grym på scen! Dansade sjukt bra, drog massa skämt och när han sjöng solo sjöng han grymt bra! Plus att han spelade ju en MASSA låtar som man kunde, vi gick crazy!!!



Efter att ha dansat NON STOP i 5h i stekande sol och platta ballerina skor var vi ganska slitna haha!

Vi stack hem till Ebba, Julia och Lina och hade lite BBQ!





Vid 11 så var vi helt borta, vi orkade inte ens dricka grogg haha. Jag och Amlan tvingade oss hem vid 12 tiden sen slocknade vi!

Hoppas er lördag var lika awesome som vår! PUSSS

Kommentarer


Kommentera inlägget här: