limbos

mysig dag!

Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit riktigt lagom och mysig! Ni vet ju vad vi gjort i förmiddags (gym&pool) sen när vi satt åt käka lunch (pasta och köttbullar) så kom amlan på att hon ville shoppa haha :) Så vi åkte till Las Americas Outlet! Skitnice!
LAST USA EXIT! OMG haha! Fick lite ont i magen där.. Vi såg mexikanska flaggan bara några km bort hehe.. 1,5 miles från mexico var vi :) Riktigt bra shopping, och fint var där också!
Det påminnde lite om Carlsbad fast bätte butiker :)
Efter det mötte vi upp Emelie i Mission Valley och kollade bio, THE VOW - sviiiiiinbra!!!! Den måste ni se, satt och lipa genom hela filmen hehe. Plus fick en crush på killen.....
Gissa vad vi åt till kvällsmat?..
SUSHI BABY!
Ja, så har våran dag sett ut! Vi skulle egentligen på fest m Daniel men polisen kom dit visst hehe plus att vi ville hellre bara chilla m Emelie. Har kommit in i att inte festa så mkt och är inte så sugen på det faktiskt?? Emelie känner likadant och verkar vara en mysig tjej. Vi har redan planerat roadtripps hehe :) Usch, ska nog kolla Vampire Diaries igen, var så bra!!! Om min granne bara kunde SLUTA sjunga?! Det låter fan falskt dessutom, inte sövande direkt..
NattiPUSS på er!

Kommentarer

  • Lina säger:

    Gör roadtrip när jag är med :D

    2012-02-13 | 18:26:24

Kommentera inlägget här: