limbos

skön måndag

Kategori: Allmänt

Förutom vädret, det har varit moln och regn hela dagen.. Regnar till och med nu.. snyft!
Vi har myst ikväll med frukt och film, The Descendants.
Imorse hade vi lektion och fick reda på våra betyg på talen. Vet inte om amlan vill att jag ska hänga ut hennes resultat (isf får ni det i nästa inlägg för hon sover), jag fick iaf B- på mitt första tal vilket var bra med tanke på att jag inte hann med min slutsats.. hehe!
Sen stack vi till gymet, jag körde ett SPINNING pass, första här i USA! och det var sådär... Instruktörerna är inte som på hangaren.. Fan! Jag saknar Jörgen som vrålar och sjunger och skojar genom sina pass och Tina lika så! Den här tjejen var som en robot, HELT SERIÖST! Hon hade världens pipigaste röst och var som ja, jag vet inte hur jag ska förklara.. Ska försöka göra en video där jag imiterar henne hehe.. Mamma, pappa och olleglans, ni brukar ju tycka det är kul iaf :) Men svettig blev jag!
Lunchen bestod av stekt potatis och lök med korv och köttbullar.. Och kvällsmat blev Köttfärs som vi åt och gjorde igår.. Har nog vars två portioner kvar där haha! Men den var svingod så gör inget!
Kvälls klasserna var sjukt chill som vanligt. Våra norska vänner berättade om vegas.. KUL! nu ska jag och amlan ta tag i att fixa oss ett id el ngt så vi också kan socialisera oss.. Hittade som tur ngra nya roliga appar, haha den ritar bilderna, koowlt
Ajja ska krypa ner nu! Imorgon är det Total Body Challenge ;) NattPUSSSS, önskar jag kunde skicka en kram och en puss på posten till er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: